Контролери SECUKEY - Пам’ятають до тисячі відбитків пальців! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Контролери SECUKEY - Пам’ятають до тисячі відбитків пальців!

  • 26.04.2019

    Контролери SECUKEY - Пам’ятають до тисячі відбитків пальців!

    Контролери SECUKEY - Пам’ятають до тисячі відбитків пальців!

    Відбиток пальця унікальний для кожної людини. Тому було б цілком логічно та зручно використовувати його як ключ. Особливо зручно це робити з контролерами SECUKEY, які можуть запам’ятати до тисячі користувачів по відбитку пальця.

     
    Secukey SF1 та SF2 - пам'ятають до 3 000 користувачів!
     

    Офіс або промисловий об’єкт - це не місце куди варто залишати відкритий доступ для всіх охочих. Особливо, якщо всередині є цінне устаткування. Тому використання Систем Контролю та Управління Доступом (СКУД) є цілком логічним. Особливо з використанням сучасних рішень, таких як контролери SECUKEY.

    Код, картка та відбиток пальця

    Контролери SECUKEY моделей SF1 та SF2 здатні зберегти в пам’яті до 3000 користувачів. 1000 з них по відбиткам пальців. Решта 2000, можуть отримати доступ за допомогою EM, EM & HID картки в моделі SF1 або за допомогою унікального 4-6 значного коду в моделі SF2. Це відмінне рішення, якщо необхідно заблокувати доступ сторонніх осіб та одночасно надати доступ великій кількості співробітників.

     
    Secukey SF1 - відмінна робота в будь-яку погоду!
     

    Будь-яка погода

    SF1 та SF2 з легкістю витримують найжахливіші погодні умови. Рівень захисту IP66 дозволяє встановити їх ззовні та не турбуватися про них. Дощ та сніг не здатні вивести ці контролери з ладу або завадити їх функціонуванню. А при робочій температурі від -30 градусів до +60 градусів вони відмінно працюють у лютий мороз та у спеку.

    Контролери SECUKEY стануть універсальним рішенням. Додаткового захисту їм надає міцний протиударний корпус. Він не дасть так просто зламати  електронний контролер та отримати доступ до приміщення.

     
    Secukey SF2 - класичний та новітній захист одночасно.
     

    Універсальність

    Обидва контролери від SECUKEY мають стандартний Wiegand вихід. Він дозволяє використовувати їх з широким спектром електронних замків, кнопок виходу, додавати контролери в розгалужені СКУД, підключати виходи тривоги та інше.

    Безпека для бізнесу

    Контроль доступу - один з найважливіших аспектів безпеки підприємницької діяльності. Але просто наявність системи контролю та управління доступом не робить бізнес безпечним. Справжня гарантія безпеки - якісна СКУД, що складається з якісних елементів контролю.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом продукції можна на сайті - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору