Мінінфраструктури підтвердило високу експлуатаційну якість системи «Майстер-ключ» та фурнітури ABLOY / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Мінінфраструктури підтвердило високу експлуатаційну якість системи «Майстер-ключ» та фурнітури ABLOY

  • 23.12.2010

    Мінінфраструктури підтвердило високу експлуатаційну якість системи «Майстер-ключ» та фурнітури ABLOY

    Мінінфраструктури підтвердило високу експлуатаційну якість системи «Майстер-ключ» та фурнітури ABLOY

    Один з найбільших корпоративних клієнтів «СПВ Компані Лтд.» підтвердив надійність та зносостійкість встановленої продукції. Про це йдеться у листі заступника генерального директора по експлуатації та технічному забезпеченню державного підприємства «УКРСЕРВІС МІНТРАНСУ», яке підпорядковується Міністерству інфраструктури України (раніше – Міністерство транспорту та зв’язку України).

    У 2003 році у двадцятитриповерховій адміністративній будівлі міністерства з 1500 точками проходу фахівці «СПВ Компані Лтд.» встановили систему розмежування і контролю доступу «Майстер-ключ» на базі циліндрів MUL-T-LOCK® Classic (мультилок класік), замки та дверну фурнітуру виробництва концерну ABLOY (аблой). Протягом подальшого строку компанія кваліфіковано і вчасно здійснювала сервісне гарантійне та післягарантійне обслуговування встановленої продукції.

    Дякуючи нашим клієнтам за високу оцінку продукції з асортименту «СПВ Компані Лтд.» запевняємо, що й надалі повний спектр послуг з її обслуговування проводитиметься на високому рівні.

    Нагадаємо, що спеціалісти «СПВ Компані Лтд.» встановили продукцію безпеки в Адміністрації Президента України, Верховній Раді України та у Кабінеті Міністрів України.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору