Нові електрозащіпки DORCAS (Іспанія) в асортименті SPV Company Ltd. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові електрозащіпки DORCAS (Іспанія) в асортименті SPV Company Ltd.

  • 16.12.2020

    Нові електрозащіпки DORCAS (Іспанія) в асортименті SPV Company Ltd.

    Нові електрозащіпки DORCAS (Іспанія) в асортименті SPV Company Ltd.

    Шановні клієнти та партнери, гості сайту spv.ua, ми раді повідомити, про те, що SPV Company Ltd. почала співпрацювати з новим постачальником DORCAS (Іспанія). На склад компанії надійшли перші зразки продукції - електрозащіпки DORCAS.

     
    Нові електрозащіпки DORCAS (Іспанія) в асортименті SPV Company Ltd.
     

    Защіпки електромеханічні DORCAS 62 вологозахищені для зовнішнього використання

     
    Защіпки електромеханічні DORCAS 62 вологозахищені для зовнішнього використання Защіпки електромеханічні DORCAS 62 вологозахищені для зовнішнього використання
     

    Модель 62 - вологозахищена, вельми підходить для монтажу на хвіртку у дворі, є модифікація з арретіруванням (механічна пам'ять) 62AaD, і стандартний варіант 62N. Живлення - 12 вольт змінного струму.

    Нагадуємо, змінний струм має більшу потужність в порівнянні з постійним, а також котушка в защіпці при змінному струмі видає чутну вібрацію, яка допомагає впоратися з протівонагрузкой та служить сигналом розблокування дверей.

    Защіпка електромеханічна DORCAS 50 універсальна стандартна з підвищеним ресурсом

     
    Защіпка електромеханічна DORCAS 50 універсальна стандартна з підвищеним ресурсом Защіпка електромеханічна DORCAS 50 універсальна стандартна з підвищеним ресурсом
     

    Модель 50 - защіпка з підвищеним ресурсом експлуатації 500 000 циклів. Найвищий клас по EN14846 передбачає ресурс 200 000 циклів.

    Защіпка електромеханічна DORCAS 45 універсальна стандартна із захисним діодом

     
    Защіпка електромеханічна DORCAS 45 універсальна стандартна із захисним діодом Защіпка електромеханічна DORCAS 45 універсальна стандартна із захисним діодом
     

    Модель 45 - універсальна защіпка з вбудованим захисним (шунтуючим) діодом. Защіпки серії 45 призначені для встановлення в різних типах стандартних дверей. Характерні переваги – симетрична конструкція та нескладний монтаж.

    З усіма електрозащіпками, і не тільки, рекомендується застосовувати шунтуючі діоди або варистори, це подовжує життя елементів системи контролю доступу.

    Защіпка електромеханічна DORCAS 99 універсальна з вузьким корпусом

     
    Защіпка електромеханічна DORCAS 99 універсальна з вузьким корпусом Защіпка електромеханічна DORCAS 99 універсальна з вузьким корпусом
     

    Модель 99 - універсальна защіпка з вузьким корпусом і язичком радіальної конструкції. Зручна і універсальна в монтажі, зберігає зовнішній вигляд дверних конструкцій. Може бути встановлена у металеві, дерев’яні та профільні двері. Сумісні з більшістю стандартних врізних замків.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору