Циліндр ABLOY CY324 з подовженим штоком / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Циліндр ABLOY CY324 з подовженим штоком

  • 30.08.2022

    Циліндр ABLOY CY324 з подовженим штоком

    Циліндр ABLOY CY324 з подовженим штоком

    Раді повідомити, що асортимент фінських високо секретних циліндрів ABLOY поповнився новою моделлю на платформі PROTEC2:

    ABLOY CY 324
    ♦Це циліндр зроблений у форматі Ключ-Тумблер. Тобто зовні двері відкриваються ключем, а зсередини поворотним тумблером.
    ♦Але основна фішка циліндра ABLOY CY324 полягає в тому, що він має довгий шток, на який одягається тумблер (тумблер докуповується окремо). Довжина цього штока 54,5 мм замість 22, як звичайного циліндра, тобто маємо більше 3 см для маневру. За необхідності шток можна обрізати до потрібної довжини, залишивши рівно стільки, скільки потрібно, зважаючи на товщину дверей. Це дуже зручно, тому що можна легко встановити циліндр на двері будь-якої товщини і вибрати фурнітуру будь-якої товщини і вже в процесі монтажу обрізати шток до потрібного розміру. Діаметр штока 8 мм. це треба враховувати при підборі тумблеру для циліндру.
    ♦Ну і другий чинник це використання мінімалістичної фурнітури італійського типу, яка повністю закриває циліндр і в якій є тільки один отвір під шток, який так само, не буде видно, після того, як на шток одягнеться тумблер.


    ♦Так само слід сказати, що даний циліндр є модулярним із симетрією 31x31, й може бути подовжений до необхідних розмірів, як у ключовій половинці так і в тумлерній. Але потрібно пам’ятати, що на тумблерній частині є ще подовжений шток тому фактично можемо сказати, що симетрія виглядає так 31х31/63
    ♦Якщо вас зацікавив даний циліндр, то ознайомиться зі специфікацією і придбати його ви зможете за посиланням: https://bit.ly/3pX9lLi

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua! 
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору