Чорний циліндр від MTL / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 08.08.2022

    Чорний циліндр від MTL

    Чорний циліндр від MTL

    Чудова новина для поціновувачів витонченого дизайну.
    На даний момент чорний колір максимально трендовий в інтер'єрних рішеннях.
    У зв'язку з цим ізраїльська компанія Mul-T-Lock ідучи в ногу з сучасними тенденціями дизайну вивела на ринок замковий циліндр чорного кольору, щоб він ідеально поєднувався з чорною дверною фурнітурою. Але так як компанія мультилок це високотехнологічна компанія, то і рішення виявилося вельми не простим.


    Якщо ми подивимося на фото циліндра, то побачимо, що чорною є тільки та частина циліндра, де знаходиться тумблер або як його ще називають вороток. Ця частина знаходиться завжди із внутрішньої сторони дверей. Пояснюється це рішення дуже просто. Зовнішня частина циліндра куди вставляється ключ обов'язково повинна бути захищена броненакладкою або захисною фурнітурою інвкше циліндр вразливий до механічних атак. А це означає, що зовнішньої частини циліндра ви просто ніколи не побачите тому, що вона завжди закрита бронею і робити її чорною сенсу немає. А ось внутрішня частина, яка знаходиться всередині квартири, вона навпаки завжди відкрита, тому що захищати її з середини як правило не потрібно, хоча слід зазначити, що бувають броненакладки і для внутрішньої частини. Але в переважній масі всередині стоїть тільки декоративний щиток або як його називають накладка та тумблер-вороток, яким зручно закривати двері зсередини. Так от якщо у вас Дверна ручка, накладка і тумблер чорного кольору, то з міркувань загального стилю циліндр теж краще встановити чорний. Саме тому внутрішня частина циліндра є чорною.


    І ще важливий аспект. Дані циліндри є модулярними а це означає, що їх можна збирати-розбирати в сервісному центрі. І якщо через якийсь час ви вирішите змінити дизайн у квартирі і наприклад змінити колір дверної фурнітури з чорної на хромову, то звернувшись в один із сервісних центрів мультилок ви зможете замінити тумблерну частину циліндра з чорної так само на хромову, а за необхідності можна буде змінити також довжину циліндру.
    Придбати цилиндр Mul-T-Lock можна за цим посиланням. https://bit.ly/3oYvsAC

     lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua! 

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору