Зарубіжний досвід: фахівці SPV Company Ltd. вивчали ексклюзивні технології INHOVA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Зарубіжний досвід: фахівці SPV Company Ltd. вивчали ексклюзивні технології INHOVA

  • 29.09.2010

    Зарубіжний досвід: фахівці SPV Company Ltd. вивчали ексклюзивні технології INHOVA

    Зарубіжний досвід: фахівці SPV Company Ltd. вивчали ексклюзивні технології  INHOVA

    Співробітники SPV Company Ltd. наприкінці вересня пройшли дводенний тренінг у іспанському місті Ірун на підприємстві, яке входить до концерну ASSA ABLOY GROUP. Тривалий час іспанська компанія виготовляє замки для готелів і системи контролю доступу під брендом INHOVA (інхова), що поєднують в собі сучасний дизайн, високу якість і функціональність. Продукція торгової марки INHOVA (інхова) забезпечує високий рівень комфорту та безпеки і відповідає світовим стандартам якості та міжнародним вимогам до продукції безпеки ISO 9001 та ISO 14001.  
    Під час дводенного візиту фахівці SPV Company Ltd. ознайомились з історією розвитку підприємства, її продукцією та стандартами сервісного обслуговування.  
     

    INHOVA (інхова) пропонує ексклюзивні технології, які в змозі задовольнити вимоги будь-якого готелю. За роки роботи у сфері готельного господарства, компанія зуміла ефективно та на високому рівні організувати роботу зі своїми клієнтами. Відтак обслуговування кожного клієнта спеціалісти іспанського підприємства зазвичай здійснюють в декілька етапів.  
     

    Під час вводу об’єкту в експлуатацію фахівці INHOVA (інхова) докладають максимум зусиль, аби співробітники готелю отримали якомога більше інформації про систему. Під час гарантійного терміну INHOVA (інова) забезпечує телефонну підтримку своїх клієнтів. Як під час дії гарантії, так і після закінчення гарантійного строку, фахівці INHOVA (інхова) радять своїм клієнтам підписати договір про подальше технічне обслуговування. Завдяки описаному комплексу послуг, клієнти INHOVA (інхова) оперативно та професійно отримують сервісну підтримку систем контролю доступу.
    Вивчений під час візиту до іспанських колег досвід стане у пригоді фахівцям SPV Company Ltd., які працюють у напрямку забезпечення готелів системами контролю доступу. Особливої актуальності цей напрямок набуває ще й завдяки майбутньому футбольному чемпіонату Євро-2012, що пройде у містах України менш ніж за два роки. 
     

    Враховуючи світову репутацію та високу якість INHOVA (інхова), SPV Company Ltd. має все необхідне, щоб і надалі бути гідним партнером для цієї компанії.

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору