"СПВ Компані ЛТД" обрала «Шелл» та «ОККО» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > "СПВ Компані ЛТД" обрала «Шелл» та «ОККО»

  • 28.09.2010

    "СПВ Компані ЛТД" обрала «Шелл» та «ОККО»

    "СПВ Компані ЛТД" протягом всього строку своєї роботи незмінно дотримується ряду принципів. Так, ми співпрацюємо тільки з провідними світовими виробниками продукції безпеки. "СПВ Компані ЛТД" завжди орієнтована на задоволення потреб кінцевого споживача, тому головною вимогою до будь-якого виробника є відповідність світовим стандартам для даного виду продукції. 

    Аби робота компанії була злагодженою та ефективною, "СПВ Компані ЛТД" має за правило обслуговуватися лише у тих виробників товарів та послуг, які дотримуються схожих принципів у роботі. 

    Нещодавно "СПВ Компані ЛТД" підписала договори з паливними партнерами – компаніями «Шелл» та «ОККО».Для зручності  як працівників АЗС, так і співробітників «СПВ Компані ЛТД», відтепер службові автівки компанії обслуговуватимуться за безготівковими смарт-картами.  

    "СПВ Компані ЛТД" обрала  «Шелл» та «ОККО» не випадково - адже для нас важливо, аби транспорт автопарку компанії заправлявся якісним пальним на зручних АЗС. 

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору