На «Столичному Автошоу» SPV Company Ltd. представила чеську продукцію CONSTRUCT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > На «Столичному Автошоу» SPV Company Ltd. представила чеську продукцію CONSTRUCT®

  • 17.09.2010

    На «Столичному Автошоу» SPV Company Ltd. представила чеську продукцію CONSTRUCT®

    На «Столичному Автошоу» SPV Company Ltd. представила чеську продукцію CONSTRUCT®

    SPV Company Ltd. взяла участь у щорічній автомобільній виставці «Столичне Автошоу»,  що пройшла в Києві з 10 по12 вересня. 

    На заході компанія представляла механічні протиугінні замки CONSTRUCT® (констракт) від чеської компанії CONSTRUCT Europe s.r.o.. Вже більше десяти років SPV Company Ltd. є  ексклюзивним дистриб’ютором та генеральним імпортером продукції CONSTRUCT в Україну. За роки плідної співпраці  SPV Company Ltd. разом з тисячами українців переконались у високій надійності механічного захисту авто від чеського виробника. Замки CONSTRUCT® (конструкт) врятували чимале число автомобілів від угону. Часто до сервісних-центрів, які встановлювали продукцію безпеки від CONSTRUCT, звертаються вдячні автовласники, чию автівку захистив CONSTRUCT® (конструкт).  

    Аби автовласники знали, як найкраще захистити автівку від угону, SPV Company Ltd. завжди охоче бере участь у «Столичному Автошоу» та подібних заходах. 

    Цього року автомобільна ярмарка традиційно зібрала багато автомобілістів-професіоналів, новачків та тих, хто збирався придбати машину.  Відтак, думаючи про тюнінг або про нове авто, саме час подбати про надійну безпеку. Співробітники SPV Company Ltd. розповідали всім охочим про технічні можливості та переваги протиугінної продукції  CONSTRUCT® (констракт), надавали інформаційні буклети про ці механічні замки. 

    Сподіваємось, що завдяки нашій участі у виставці механічних замків CONSTRUCT® (конструкт) на автівках стане більше, а угонів автомобілів -  поменшає!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору