Представники компанії Abloy Oy високо оцінили організацію роботи на SPV Company Ltd. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Представники компанії Abloy Oy високо оцінили організацію роботи на SPV Company Ltd.

  • 15.09.2010

    Представники компанії Abloy Oy високо оцінили організацію роботи на SPV Company Ltd.

    Представники компанії Abloy Oy високо оцінили  організацію роботи на SPV Company Ltd.

     У вересні з офіційним візитом до України прибули представники компанії Abloy Oy: менеджер з маркетингу Ulvi Kullerkupp (Улві Кулеркуп) та експорт-менеджер Janne Salokangas (Яне Салокангас).   

    Під час зустрічі з топ-менеджментом SPV Company Ltd. представники Abloy Oy обговорили питання щодо напрямків подальшої співпраці компаній.  Нагадаємо, що  SPV Company Ltd. та Abloy Oy успішно співпрацюють більше десяти років. Так, у 1999 році SPV Company Ltd. почала імпортувати продукцію фінського виробника в Україну, а з 2000 – стала авторизованим дилером. Також у зустрічі взяли участь представники Abloy Oy в Україні Сергій Ігнатов та Максим Пахольчук.    

     «Було дуже цікаво познайомитись з працівниками компанії SPV. Одразу відчувається, що компанія має високий рівень та високопрофесійну команду, - поділилася враженнями від візиту пані Улві, яка займається маркетингом компанії Abloy Oy вже дев’ять років, а в самій компанії працює більше двадцяти років. – Ваші співробітники продемонстрували багато цікавої та змістовної інформації. Наразі ми продовжуємо затверджувати маркетинговий план з SPV». 

    Після візиту на SPV Company Ltd. пані Кулеркуп завітала до рекламної агенції КІХ ГМБХ, яка розробляє рекламну та поліграфічну продукцію для компанії. Представниця  Abloy Oy охоче поділилася досвідом з працівниками агенції, які, в свою чергу, розповіли про особливості та спрямованість їхньої роботи. 

     На сьогодні Abloy Oy є найбільшим світовим виробником дверних замків та провідним розробником і виробником дверних дотягувачів,  електромеханічних замків , керованих системами контролю доступу. Висока надійність і безвідмовність замків Abloy® підтверджується більш ніж 100-річною історією роботи компанії на ринку. Abloy Oy входить в групу компаній «ASSA ABLOY», яка належить до числа світових лідерів з виробництва продукції безпеки.  

    SPV Company Ltd. вважає Abloy Oy однією зі стратегічних компаній-партнерів і  такі візити є вкрай важливими для просування замкової продукції від цього виробника на український ринок.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору