SPV Company Ltd.: співпраця з релігійними установами триває / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd.: співпраця з релігійними установами триває

  • 14.09.2010

    SPV Company Ltd.: співпраця з релігійними установами триває

    SPV Company Ltd.: співпраця з релігійними установами триває

    Протягом багатьох років  SPV Company Ltd. успішно співпрацює з релігійними установами. Так, до числа клієнтів  SPV Company Ltd. належить всесвітньо відомий Історико-культурний центр "Києво-Печерська Лавра". 

    Нещодавно число релігійних установ-клієнтів SPV Company Ltd. поповнилось. У головному соборі Української Єпархії - Церкві Святого Павла в Одесі – наші спеціалісти встановили дві системи "Майстер Ключ". Замовивши першу систему та переконавшись у якості та швидкості роботи наших установників, керівництво закладу прийняло рішення про замовлення другої, більш складної системи.  Перша встановлена нашими спеціалістами система призначена для закриття вхідних дверей до будівлі церкви та об’єднала  у собі 10 циліндрів MUL-T-LOCK® Classic (мультилок). Друга система налічує 128 циліндрів MUL-T-LOCK® Classic (мультилок) і встановлена в усі двері прилеглої частини будівлі.   

    Фундамент Церкви Святого Павла було закладено у 1824 році, а будівництво самої церкви завершилось у 1827 році. У післявоєнні роки над історичною будівлею нависала загроза знесення. Пізніше, у 1976 році церква згоріла практично вщерть. Робота по відбудові історичної будівлі розпочалася у 1992 році. У 2002 році було відновлено Дім Святого Павла, а цьогоріч завершилася відбудова самої кірхи. 

    Тепер будівля Церкви Святого Павла надійно захищена. 

    Зазначимо, що системи розмежування доступу є зручними й популярними у релігійних установах. Адже ці системи дозволяють створити у будівлі чітку ієрархію доступу до приміщень, яка відповідатиме чинові кожного вірянина.  Завдяки таким можливостям системи «Майстер-Ключ» стали невід’ємним елементом у будівлях релігійних закладів в багатьох містах України. 

    Робота високопрофесійних спеціалістів, наявність оперативної сервісної підтримки у містах України та можливість побудови систем надвисокої складності на базі найякіснішої продукції безпеки,  - все це невід’ємні елементи SPV Company Ltd., комплекс яких протягом багатьох років є запорукою високого попиту на послуги компанії на українському ринку.    

       

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору