У Києві затримали групу викрадачів позашляховиків / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У Києві затримали групу викрадачів позашляховиків

  • 01.08.2009

    У Києві затримали групу викрадачів позашляховиків

    У Києві затримали групу викрадачів позашляховиків

    Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві. Повідомляється, що до складу групи входили 45-річний громадянин однієї з країн Балтії та двоє 42-річних киян.

    Правоохоронці припускають, що викрадачі причетні до викрадення понад десяти дорогих машин. На сьогоднішній день вдалося розшукали поки чотири автомобілі - два Лексуси, Порше Каєнн і Тойоту Ленд Крузер Прадо.

    Автомобілі перебували в спеціально орендованих гаражах і готувалися до перегону за кордон. Також встановлено, що організатор групи приїхав у Київ з Прибалтики на запрошення киян.

    На думку міліції, схема діяльності групи була така - викрадена машина відстоювалася в гаражі. В цей час з-за кордону привозили документи і фрагмент рами з номером, який потім вварювали в раму викраденим авто.

    Потім машини переганяли в Прибалтику або в Польщу. Для швидкого та ефективного відкриття автомобіля і запуску двигуна, викрадачі застосовували останні моделі автограбберів і сканерів. 
      

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору