«Автоконсалтинг» опублікував статистику угонів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Автоконсалтинг» опублікував статистику угонів

  • 07.09.2010

    «Автоконсалтинг» опублікував статистику угонів

    «Автоконсалтинг» опублікував статистику угонів

    Сигналізації хором кричать у нас під вікнами, але угонам вони не запобігають. «Про це говорить і статистика угонів за 2010 рік. За сім місяців цього року в Києві викрали 299 машин, - пише «Автоконсалтинг».

    «Лідерами угонів стали автомобілі марки ВАЗ. Вцілому за вказаний період до рук викрадачів потрапили 56 «росіян». Найбільшою популярністю у злодіїв користуються саме ВАЗи. Причому викрадають всі - від «копійок» до нових моделей, - говорять в прес-службі ДАІ. Друге місце в рейтингу зайняла Mitsubishi. За словами оперативників, їх викрадали 35 разів. Замикає трійку лідерів Toyota - всього за сім місяців 2010 року в руки викрадачів потрапила 21 така машина. Четверте і п'яте місця - за Daewoo (17 угонів) і Honda (13)», - пишеться у виданні.

    Також повідомляється, що найбільша кількість крадіжок відбувається у темний час доби. Машини викрадають під «замовлення», на запчастини, або просто, «покататися». За сім місяців цього року оперативники зафіксували 71 такий випадок. До речі, якщо взяти статистику по Україні за минулий рік, то першість по угонах теж за Вазами. Так, в 2009 році в країні було викрадено 1605 «Жигулів». На другому місці - Daewoo (1304 авто). Далі з великим відривом слідують Skoda (193), Toyota (181), Mercedes (173), Lexus (157), Volkswagen (148), Chevrolet (144), Mitsubishi (134) і «Волга» (128).

    З метою захисту від угону рекомендуємо захищати автомобіль механічними протиугінними замками. Модельні або універсальні, штирьові або безштирьові, ті, що блокують рульовий вал, КПП, капот – всі вони ефективно перешкоджають угону автомобіля. На відміну від сигналізації, яка Ваш автомобіль від угону не захистить.

    За матеріалами порталу www.autoconsulting.com.ua

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору