Будьте пильними: зловмисники зламують дешеві замки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Будьте пильними: зловмисники зламують дешеві замки

  • 28.07.2010

    Будьте пильними: зловмисники зламують дешеві замки

    Будьте пильними: зловмисники зламують дешеві замки

    Влітку для крадіїв – золота пора. Їдучи у відпустку, довірливі громадяни залишають свої домівки без нагляду. Злочинці користуються цим на повну котушку, тим більше, що власники квартир часто-густо не роблять нічого, аби захистити своє житло. До армії українських домушників цього року долучилися молдовські «колеги».

    Про ряд таких крадіжок повідомляють на сайті kriminal.tv: «Арештом у Житомирської області закінчився вояж двох громадян Молдови, які вирішили крадіжкою поправити своє матеріальне становище. Чоловіки встигли обібрати майже три десятки квартир, поки потрапили до рук правоохоронців. З житла вони виносили тільки золото і гроші, техніку не брали.

    - Підійшла до дверей і побачила, що в мене поламана ручка, вм'ятина якась на дверях залишилася. Заглянула в вічко і помітила, що у коридорі ввімкнено світло, хоча точно пам'ятала, що вимикала його перед відходом, - говорить одна з постраждалих Вікторія».

    Як зазначає kriminal.tv, зловмисників швидко затримали. У них вилучили так звані фомки, якими вони зламували двері. Виявилось, що крадії на батьківщині набрали кредитів і приїхали до України, аби у такий спосіб поправити матеріальне становище.

    Обкрадали молдовани лише квартири з дешевими замками. Аби зламати замок та винести з квартири дорогоцінні речі, зловмисникам вистачало десяти хвилин. Для порівняння: спеціалісту з аварійного відкриття дверей знадобиться як мінімум півгодини, аби відкрити якісні двері від провідного вітчизняного або зарубіжного виробника. Отже, якби постраждалі внаслідок крадіжки господарі вчасно вжили заходів щодо забезпечення безпеки вхідних дверей, злочинів могло б і не бути. Ми висловлюємо співчуття постраждалим від крадіжок. І застерігаємо тих, кого лиха доля обійшла стороною: не ризикуйте, довірте свою безпеку професіоналам!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору