Участь СПВ Компані ЛТД в міжнародному семінарі та з’їзді УЛФ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Участь СПВ Компані ЛТД в міжнародному семінарі та з’їзді УЛФ

  • 07.07.2009

    Участь СПВ Компані ЛТД в міжнародному семінарі та з’їзді УЛФ

    Участь СПВ Компані ЛТД в міжнародному семінарі та з’їзді УЛФ

    Спеціалісти СПВ Компані ЛТД вяли участь у міжнародному семінарі Української Локсмайстер Федерації (УЛФ), що відбувся в п’ятницю 03.07.09. Під час семінару пройшли презентації провідних світових компаній щодо досягнень за останні роки в галузі замикання та контролю доступу.

    Менеджер з технічного розвитку Департаменту «Безпека об’єктів» СПВ Компані ЛТД Тимур Бражніков провів презентацію щодо нових розробок INHOVA (Іспанія) в галузі готельних замків та систем управління.

    В суботу 04.07.09 відбулися сьомі загальні Збори членів Української Локсмайстер Федерації, на яких були присутні представники Європейської Локсмайстер Федерації (ELF), що об’єднує професіоналів галузі більшості країн Європи та спілки локсмайстрів інших країн.

    Президент ELF, пан Dave O’Toole (Дейв О’Тул), презентував свою організацію, відповів на запитання аудиторії та запросив українських колег вступити до лав Європейської Локсмайстер Федерації.

    В рамках Зборів також було прийнято рішення щодо організаційних питань діяльності УЛФ на наступний рік, а також проведено голосування стосовно прийняття до лав Української Локсмайстер Федерації нових членів.

      

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору