«SPV Company Ltd.» взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «SPV Company Ltd.» взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації

  • 14.07.2010

    «SPV Company Ltd.» взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації

    «SPV Company Ltd.» взяла участь у Загальних Зборах Української Локсмайстер Федерації

    «SPV Company Ltd.» є членом громадської організації «Українська Локсмайстер Федерація» (УЛФ). Днями відбулися Загальні Збори УЛФ, приурочені до Дня локсмайстера. З нагоди відзначення професійного свята та вирішення ряду поточних питань щодо діяльності громадської організації до столиці приїхали члени УЛФ з регіонів України.
    У ході Загальних Зборів Президент Правління УЛФ інформував присутніх про результати роботи за минулий рік. Найвизначнішими серед них є прийняття УЛФ цього року до складу Європейської Локсмайстер Федерації (European Locksmith Federation - ELF) і систематизація та запуск навчання за програмою «Професійний Локсмайстер». З професійним святом присутніх привітав член Правління УЛФ Андрій Сидоренко.

     Побажавши колегам успіху та зростання у розвитку і просуванні продукції безпеки, пан Андрій визначив ряд пріоритетних для Федерації питань, серед яких – розробка єдиної програми дій УЛФ, яка допоможе систематизувати діяльність та забезпечить громадській організації належний рівень публічності.
    Зазначимо, що членство «SPV Company Ltd.» в Українській Локсмайстер Федерації є важливим і послідовним кроком до встановлення в Україні європейських стандартів безпеки та обміну досвідом між вітчизняними та зарубіжними партнерами.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору