ТОВ «Єврокар» - офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні та «SPV Company Ltd» - офіційний постачальник механічних систем... / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ТОВ «Єврокар» - офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні та «SPV Company Ltd» - офіційний постачальник механічних систем...

  • 05.07.2010

    ТОВ «Єврокар» - офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні та «SPV Company Ltd» - офіційний постачальник механічних систем захисту CONSTRUCT (виробник Чехія) в Україні, уклали договір про співпрацю.

    ТОВ «Єврокар» - офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні та «SPV Company Ltd» - офіційний постачальник механічних систем захисту CONSTRUCT (виробник Чехія) в Україні, уклали договір про співпрацю.

    Підписання договору відбулося 30 червня 2010 рокую. В рамках договору передбачено централізовану поставку продукції «CONSTRUCT» в мережу дилерських центрів Skoda та в структуру компаній «Автотрейдінг» АГ.

    Досягнуто згоди у ряді питань, серед яких - проведення навчальних програм для професійних партнерів та спільні рекламно-маркетингові заходи, направлені на покращення якості обслуговування клієнтів.

    Основною метою співпраці є поєднання досвіду компаній та надання послуг споживачам на високому професійному рівні.

    Власники автомобілів Skoda мають можливість встановити механічні системи захисту «CONSTRUCT» (констракт) та отримати професійне обслуговування своїх автомобілів в мережі дилерських центрів «Єврокар».

    Всесвітньо відомий автовиробник компанія Skoda Auto a.s.(Чехія) високо оцінює передові технології у виробництві механічних систем захисту «CONSTRUCT» (виробник Чехія).

    Skoda Auto a.s. рекомендує продукцію «CONSTRUCT» для встановлення на автомобілі Skoda як оригінальне додаткове обладнання.

    Довідка:

    ТОВ «Єврокар» - офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні.
    Підприємство працює з березня 2002 року та входить в групу компаній «Атол Холдинг».
    Дилерські підприємства «Єврокар» покривають всю територію України і мають сертифікат якості від Skoda Auto a.s.
    Дилерська мережа «Єврокар» - нараховує 77 дилерських центрів.
    Підприємства компанії визнані у Європі, як одні з найкращих в сфері організації роботи в сервісній мережі та по рівню оснащення станцій технічного обслуговування автомобілів.

    Разом до успіхів!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору