Співробітники «SPV Company Ltd.» взяли участь у Великому технічному семінарі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Співробітники «SPV Company Ltd.» взяли участь у Великому технічному семінарі

  • 14.07.2010

    Співробітники «SPV Company Ltd.» взяли участь у Великому технічному семінарі

    Співробітники «SPV Company Ltd.» взяли участь у Великому технічному семінарі

    «SPV Company Ltd.» взяла участь у Великому технічному семінарі «Престиж та навчання». Захід проводиться в Україні вже вшосте і має на меті ознайомлення фахівців у галузі замикання та технічної укріпленості об’єктів з новинками ринку. Організатором та розпорядником семінару є Українська Локсмайстер Федерація, членом якої є «SPV Company Ltd.».


    На захід завітали представники найавторитетніших світових компаній у галузі замкових технологій, які також є партнерами «SPV Company Ltd.». Одним з перших слово мав Ondrej Horemuz (Ондрей Хоремуш), компанія ROSTEX® (ростекс) (Чехія), який розповів про історію, працівників та корпоративні стандарти своєї компанії. Увазі присутніх було представлено новинки продукції від компанії ROSTEX®. Серед іншого пан Ондрей розповів про новий тип захисної фурнітури від ROSTEX RX ®. Представлена ним продукція є абсолютно новим технічним рішенням: вона швидка та зручна у монтажі, висока ступінь її безпеки гарантується сертифікатом та відповідає світовим стандартам.


    Компанію ABLOY OY® (аблой) (Фінляндія) представляв Janne Salokangas (Ян Салокангас), який поділився з учасниками семінару досвідом та успіхами своєї компанії і також запропонував ряд новинок. Представник компанії презентував нові технологічні рішення, серед яких – система ABLOY® KEYAXXESS, яка може комбінувати механічні та електронно-механічні ключі та циліндри і здатна розпізнавати двісті груп користувачів, вести «чорний список» в кількості трьох тисяч ключів, зберігати у пам’яті до тисячі останніх подій та має ряд інших цікавих технічних рішень. Серед новинок ABLOY® також представила новітні пристрої – Wall PD та Mobile PD - здатні на відстані регулювати і контролювати доступ до приміщень.

     
    Від «SPV Company Ltd.» виступала Наталя Андрусяк, яка оприлюднила Маркетингову програму «Вхідні двері безпеки» 2010. В останній йшлося про стратегію продажу вхідних дверей безпеки та про асортимент цієї продукції від іноземних та вітчизняних виробників. Пані Наталя наголосила, що «SPV Company Ltd.» співпрацює з виробниками, які дбають про високий рівень безпеки своєї продукції та здійснюють її сертифікацію у відповідності до міжнародних стандартів та норм чинного вітчизняного законодавства. Продукція, про яку йшлося у виступі доповідачки, завдяки високій якості матеріалів та новітнім технологіям виробництва відповідає як вимогам безпеки, так і естетичним запитам найвибагливіших споживачів.

     
    Представник генерального імпортера в Україні продукції ROSSLARE® (рослер) Тимур Бражніков презентував системи автономного та мережевого контролю доступу від компанії ROSSLARE® (Ізраїль). Він розповів про програмне забезпечення та можливості управління цими системами.

     
    До слова також було запрошено Володимира Гаврилова (генеральний директор НПВФ «CLASS», Росія), який розповів про переваги та функціональні можливості системи безпеки «СКАТ» від російського заводу. Зазначена система призначена для обмеження доступу сторонніх осіб на об’єкт, що знаходиться під охороною.


    Насамкінець учасникам семінару вручили сертифікати від Української Локсмайстер Федерації. 

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору