Ми захистимо Вас і Вашу оселю! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ми захистимо Вас і Вашу оселю!

  • 25.06.2010

    Ми захистимо Вас і Вашу оселю!

    Ми захистимо Вас і Вашу оселю!

    У Чернівцях з 15 по 18 червня пройшла виставка «Інтер’єр сучасного дому». На заході було представлено продукцію мережі магазинів ЛоксМайстер®. Відвідувачам виставки було запропоновано такі новинки ринку безпеки, як біометричний замок Adel®(адель), доступ до якого здійснюється за кодом або за відбитком пальця та ручку з кодовою панеллю Code-It™ від ізраїльського концерну Mul-T-Lock®(мультилок). Особливою родзинкою виставки став електромеханічний замок Knock N`Lock™(кнок лок, він же дятел) від компанії E-Lock®, у якому викорисстана унікальна запатентована технологія бездротової передачі даних крізь тверді матеріали. Ці моделі органічно поєднують у собі останні розробки провідних світових виробників у галузі замкових технологій і вишуканий дизайн, який стане прикрасою Вашого інтер’єру.

    Враховуючи, що організатори виставки особливу увагу акцентували саме на дизайні, відвідувачі не проходили повз високозахищені бронедвері, замки та фурнітуру від провідних світових виробників: Mul-T-Lock®, Rostex® (ростекс), Abloy® (аблой) та інші. Найбільше публіці сподобались двері Mul-T-Lock®, які повністю відповідають високим вимогам світових стандартів та за більшістю показників перевершують вітчизняних виробників. І за кольором, і за дизайном ці двері мають широкий спектр декоративних накладок – це дозволяє вписати їх в інтер’єр будь-якого стилю. Прихильникам якісного брендового продукту до вподоби саме такі моделі.

    Всі охочі могли ознайомитись з газетою Української Локсмайстер Федерації та буклетом, створеним спільно з МВС України, що розповсюджувались на виставці.

    У подальшому мережа магазинів з монтажем ЛоксМайстер® охоче долучиться до виставок, ярмарок та інших заходів з метою проведення серед громадян України профілактично-просвітницької роботи з питань власної безпеки та безпеки майна.

      

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору