Механічний замок СONSTRUCT завадив викраденню LEXUS IS-250 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Механічний замок СONSTRUCT завадив викраденню LEXUS IS-250

  • 23.03.2010

    Механічний замок СONSTRUCT завадив викраденню LEXUS IS-250

    Механічний замок СONSTRUCT завадив викраденню LEXUS IS-250

    18 березня 2010 року у Шевченківському районі міста Києва була вчинена спроба викрадення автомобіля Lexus IS-250 tiptr 2009 року. Між 19.00 і 20.00 невідомими зловмисниками була відключена штатна електронна система захисту та здійснений запуск двигуна. Однак подальшому викраденню запобіг, встановлений в машині, механічний безштировий замок Construct. Злодії так і не змогли подолати механічний захист, і залишили автомобіль з понівеченою консоллю. Замок же залишився в робочому стані.

    Цей випадок, підтверджує висновки Української Локсмастер федерації, яка повідомляє, що 90% викрадень потрапляє під категорію швидкоплинних. Тобто, автомобілі викрадаються не вночі з гаражу або зі стоянки, а вдень, коли власник на 10 хвилин «вискочив» в офіс або зайшов у супермаркет. Вивчення статистики викрадень говорить: якщо зловмисник не справляється зі своїм завданням за 5 хвилин, він залишає автомобіль і вирушає на пошуки більш легкої здобичі.

    На відміну від електронних засобів, для розкриття механічних систем захисту необхідний безпосередній фізичний вплив, з обов'язковим використанням електромеханічних інструментів, а такі дії супроводжуються шумом протягом тривалого часу. Навіть після нейтралізації електронних систем при спробі викрадення автомобіля, механічні замки продовжують виконувати захисні функції.

    На останок можна сказати, що щасливий власник автомобіля вирішив встановити механічну систему захисту і на другий автомобіль своєї родини, а також радить своїм друзям обов'язково встановлювати замки Construct для захисту їхніх автомобілів.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору