Викрадач автівки: «Спробував відкрити - вона відкрилась, спробував завести – завелась…» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Викрадач автівки: «Спробував відкрити - вона відкрилась, спробував завести – завелась…»

  • 05.10.2010

    Викрадач автівки: «Спробував відкрити - вона відкрилась, спробував завести – завелась…»

    Викрадач автівки: «Спробував відкрити - вона відкрилась, спробував завести – завелась…»

    Недбале ставлення власників авто до своїх залізних коней продовжує провокувати все нові й нові угони.
    «Троє юнаків стали серійними викрадачами авто, аби катати дівчат та розважатися, - пише сайт kriminal.tv.- Молодики з кожної попередньо викраденої автівки знімали магнітоли, потім продавали їх, ось так і знаходилася готівка на пальне.
    – Йшов п’яний, побачив машину, спробував відкрити - вона відкрилась, спробував завести – завелась. Отак і все закрутилося. – пізніше розповідатиме слідчому 22-річний підозрюваний. Хлопець раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, однак, як видно, потрібних висновків не зробив. Взявся за старе, до того ж ще двох 19-річних приятелів втягнув у злочинну діяльність.

    Як розповів заступник начальника Новоград-Волинського міськвідділу УМВС України в Житомирській області Андрій Подік, упродовж двох останніх тижнів вересня на території райцентру сталося п’ять крадіжок магнітол із автомобілів ВАЗ».

    Однозначно можна стверджувати, що у цьому випадку власники автомобілів не вживали належних заходів для забезпечення їх безпеки. Таких випробувачів долі – мільйони. Та немало й тих, кому чуже авто до вподоби. Лише у Києві за перше півріччя цього року угнали близько трьохсот автівок. Тож виходить, що ледь не щодня у столиці викрадають одне авто. Чи є гарантія, що ваше авто не угонять завтра?

    Захистити автомобіль від угону під силу чеським протиугінним замкам CONSTRUCT® (констракт). Замки CONSTRUCT® (конструкт) блокують коробку перемикання швидкостей (найновіша модель цього протиугінного замка CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 сістем) блокує також і капот автомобіля). Замки CONSTRUCT® (констракт) зручні, довговічні в експлуатації, егрономічні та ефективні. Відомо чимало випадків, коли зловмисники, проникнувши до салону авто й побачивши CONSTRUCT, залишають автомобіль.

    У кримінальному праві існує таке поняття, як «злочинна самовпевненість». Це коли особа усвідомлює можливість настання суспільно небезпечного наслідку, але легковажно розраховує, що нічого не станеться. Але стається. І у випадку угону покарання за таку недбалість – втрата автомобіля. Тож подбайте про нього!

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору