Стратегічні партнери: відбулася зустріч представників компаній MUL-T-LOCK Ltd. та SPV Company Ltd. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Стратегічні партнери: відбулася зустріч представників компаній MUL-T-LOCK Ltd. та SPV Company Ltd.

  • 29.09.2010

    Стратегічні партнери: відбулася зустріч представників компаній MUL-T-LOCK Ltd. та SPV Company Ltd.

    Стратегічні партнери: відбулася зустріч представників компаній MUL-T-LOCK Ltd. та SPV Company Ltd.

    Більше шістнадцяти років поспіль SPV Company Ltd. є генеральним імпортером і дистриб’ютором ізраїльського концерну MUL-T-LOCK Ltd. (мультилок) в Україну. Весь час компанії плідно співпрацюють, аби все більше українських споживачів довідувались та придбавали високосекретну продукцію безпеки. Так, наприкінці вересня з черговим робочим візитом до головного офісу SPV Company Ltd. прибув менеджер з міжнародного маркетингу MUL-T-LOCK Ltd.(мультилок) Херцель Шарабі (Hertzel Sharabi).

    Під час зустрічі пана Херцеля з директором з маркетингу SPV Company Ltd. Андрієм Сидоренко обговорювалися питання щодо подальших напрямків співпраці компаній.

    Основний акцент було зроблено на таке важливе питання, як маркетингова стратегія просування продукції MUL-T-LOCK® (мультлок) на український ринок.

    У числі маркетингових інструментів обговорювали рекламну підтримку та PR. Особливу увагу приділили боротьбі з підробками продукції всесвітньовідомого бренду.

    Із задоволенням партнери говорили і про нові позиції у асортиментному ряді продукції від MUL-T-LOCK Ltd.(мультилок).

    Серед іншого розглядали технічні питання. Зокрема, визначали пріоритетні напрямки співпраці українських та ізраїльських технічних фахівців з метою вдосконалення та адаптації замкової продукції для українського споживача.

    Також обговорили робочі питання логістики, що впливають на забезпечення безперебійної поставки продукції MUL-T-LOCK® (мультилок) на склад SPV Company Ltd.

    За роки присутності MUL-T-LOCK® (мультилок) на вітчизняному ринку український споживач високо оцінив продукцію ізраїльської компанії. Завдяки своїй високій секретності, функціональності та зручності продукція MUL-T-LOCK® (мультилок) стала надійним охоронцем для десятків тисяч будинків, квартир та офісів у містах України. Високу довіру споживачів продукція MUL-T-LOCK® (мультилок) здобула більш ніж у ста країнах світу. SPV Company Ltd. співпрацює тільки з тими виробниками, чия продукція безпеки відповідає загальноприйнятим у світі стандартам, має відмінну ділову репутацію та належні споживчі властивості. Показовим за всіма цими критеріями є наш стратегічний партнер – компанія MUL-T-LOCK Ltd. (мультилок).

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору