CONSTRUCT врятував від угону. Радісний власник поставив CONSTRUCT 3 SYSTEM / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT врятував від угону. Радісний власник поставив CONSTRUCT 3 SYSTEM

  • 28.07.2011

    CONSTRUCT врятував від угону. Радісний власник поставив CONSTRUCT 3 SYSTEM

    CONSTRUCT врятував від угону. Радісний власник поставив CONSTRUCT 3 SYSTEM
    Механічний протиугінний захист – найкращий.
    Випадки, коли до майстрів-установників звертаються вдячні господарі автівок, що не угнали завдяки механічному протиугінному замку CONSTRUCT (конструкт), непоодинокі. Проте є й ті, хто після злочинних намагань хоче удосконалити систему захисту авта.
     
    Власник автомобіля Skoda Octavia A5, на КПШ у якого було встановлено механічний протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт), після невдалої спроби угону, звернувся до продукції  CONSTRUCT вдруге.
     
    «Спочатку я поставив замок на коробку перемикання швидкостей. CONSTRUCT (конструкт) – відома марка, є замок на дану модель автомобіля. Проте за тиждень в автівку залізли: намагалися розблокувати КПШ, відкрили капот і витягли блок керування двигуном», - розповідає власник автомобіля Олексій.
     
     
    Замок CONSTRUCT (конструкт) врятував автівку від угону. Свідомий господар вирішив посилити охорону чотириколісного друга і встановив систему CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 систем): «Ця система зручна – два замки і лише один ключ, блокується додатково капот», - каже власник Skoda Octavia A5. Система CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 систем) створена на базі безштирьового замка CONSTRUCT (конструкт) та замка капота. Перевага протиугінного замка в тому, що він повністю унеможливлює несанкціонований доступ і до КПШ, і до підкапотного простору. Відтак, не відімкнувши CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт), ані угнати, ані дістатися до «життєво» важливих деталей авто не вдасться.
     
    Тож CONSTRUCT (конструкт) – добре, а CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 систем)  – ще краще!
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору