SPV Company Ltd візьме участь у Дев’ятому міжнародному технічному семінарі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd візьме участь у Дев’ятому міжнародному технічному семінарі

  • 05.07.2011

    SPV Company Ltd візьме участь у Дев’ятому міжнародному технічному семінарі

    SPV Company Ltd візьме  участь у Дев’ятому міжнародному технічному семінарі
    У п’ятницю, 8 липня, Українська Локсмайстер Федерація проведе у Києві Дев’ятий міжнародний технічний семінар, присвячений тематиці безпечного замикання та технічного укріплення об’єктів.  
     
    Початок семінару о 10-00. Участь у заході безкоштовна.
     
    Захід має на меті обговорення актуальних питань, пов’язаних зі світовими тенденціями на ринку безпеки, інноваційними розробками та продуктами, рішенням контролю та розмежування доступу до приміщень приватного та корпоративного сектору.  У заході традиційно візьмуть участь представники провідних світових компаній з виробництва продукції безпеки, локсмайстри з різних регіонів України, топ-менеджери та провідні експерти з вітчизняних компаній та підприємств, що мають відповідну спеціалізацію.
     
    Громадська  організація шляхом участі у цьому та подібних заходах прагне підвищувати рівень розвитку галузі безпеки в Україні та привернути увагу органів державної влади, місцевого самоврядування, ЗМІ і широкого кола громадян до необхідності ефективного захисту майна від протиправних посягань.  По завершенню офіційної частини всі охочі зможуть поставити запитання до членів громадської організації та учасників семінару.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору