Спеціалісти Авторизованого центру монтажу SPV Company Ltd встановили MUL-T-LOCK е-TRX на автомобіль TOYOTA Land Cruiser Prado / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Спеціалісти Авторизованого центру монтажу SPV Company Ltd встановили MUL-T-LOCK е-TRX на автомобіль TOYOTA Land Cruiser Prado

  • 31.05.2011

    Спеціалісти Авторизованого центру монтажу SPV Company Ltd встановили MUL-T-LOCK е-TRX на автомобіль TOYOTA Land Cruiser Prado

    Спеціалісти Авторизованого центру монтажу SPV Company Ltd встановили  MUL-T-LOCK е-TRX   на автомобіль TOYOTA Land Cruiser Prado

    З березня місяця на території SPV Company Ltd успішно функціонує Авторизований центр розробки і монтажу протиугінних замків.  У  центрі фахівці з автомобільної безпеки здійснюють моделювання механічних протиугінних замків на нові актуальні для українського ринку моделі автомобілів, впроваджують та підтримують нові засоби захисту авто тощо.

    Днями в центрі монтажу  встановили модельний електромеханічний протиугінний замок MUL-T-LOCK е-TRX (мультилок) на автомобіль TOYOTA Land Cruiser Prado. Традиційно цей замок  є універсальним. Модельний MUL-T-LOCK е-TRX (мультилок) швидше і простіше встановлювати на авто. Так як і універсальний, модельний пристрій блокується автоматично через 60 секунд після вимкнення запалення. Відкривається електромеханічний замок за допомогою введення коду на панелі, що розміщується у зручному для власника авто місці.
     
    Такий замок якнайкраще підходить до ергономічного та комфортного салону TOYOTA Land Cruiser Prado, у якій всі системи керування розташовані зручно та продумано. Замок  MUL-T-LOCK е-TRX (мультилок)  такий же зручний у керуванні, як і японське авто, - відтак при виборі засобу захисту автомобіля від угону власник TOYOTA зробив правильний вибір.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору