CONSTRUCT vs Рідкий азот: йдемо на рекорд витривалості! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT vs Рідкий азот: йдемо на рекорд витривалості!

  • 27.05.2011

    CONSTRUCT vs Рідкий азот: йдемо на рекорд витривалості!

    CONSTRUCT vs Рідкий азот: йдемо на рекорд витривалості!
    Тривають випробування замків CONSTRUCT (конструкт) на міжнародному автосалоні SIA-2011.
     
    Суть випробування полягає в тому, що протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт) на 1 хвилину занурюють у термоізольовану ванну з рідким азотом, температура якого нижча за 196 градусів, охолоджують його, після чого охолоджений виріб намагаються розбити із застосуванням зубила та молотка.
     
    Занурення на 1 хвилину не завдавало замку жодних пошкоджень, через це ми вирішили провести безпрецедентний експеримент - збільшити час перебування виробу в рідкому азоті з 1 до 3 хвилин.
     
    У такий спосіб ми хотіли дізнатися межу міцності замку. Але навіть через 3 хвилини після перебування у рідкому азоті зруйнувати ударами молотка замок CONSTRUCT (конструкт) не вдалося. Лише в місці зварювального шва (який і так має попередню напругу металу) де труба приварена до замку, утворилася тріщина, яка жодним чином не вплинула на конструктивні властивості замку. CONSTRUCT (конструкт) продовжував справно закриватися і відкриватися. Ми розуміємо, що будь-який метал має межу витривалості до впливу температур – його можна як розплавити, так і заморозити.
     
    У зв’язку з цим ми продовжуємо свої експерименти на автошоу і збільшуємо час занурення замка CONSTRUCT (конструкт) у рідкий азот до 5 хвилин. Але хочемо відразу дати зрозуміти глядачам, що на замку, встановленому в автомобілі, створити такі умови не вдасться, оскільки необхідне повне занурення виробу в рідкий азот. На автомобілі максимум, що можливо зробити, це просто облити замок азотом - тобто, контакт триватиме лічені секунди.
     
    Ми проводимо такі експерименти, аби покупці наших замків точно знали властивості виробу, який стоїть в їхньому автомобілі. До речі, для порівняння ми занурили в азот навісний гаражний замок, придбаний на ринку. В результаті вже через 15 секунд 1 удар молотка призвів до того, що замок просто розсипався на дрібні шматочки.
     
      
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору