CONSTRUCT переміг рідкий азот на виставці SIA-2011 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT переміг рідкий азот на виставці SIA-2011

  • 26.05.2011

    CONSTRUCT переміг рідкий азот на виставці SIA-2011

    CONSTRUCT переміг рідкий азот на виставці SIA-2011
    На 19-му Київському міжнародному автосалоні SIA-2011 виробник механічних протиугінних замків компанія CONSTRUCT (конструкт) проводить презентацію: «Міф про рідкий азот - перевірено CONSTRUCT (конструкт)». Дослідження, яке підтверджувало стійкість замку до впливу низьких температур із застосуванням рідкого азоту, до цих пір проводилося тільки в лабораторних умовах. Тепер тисячі відвідувачів виставки особисто переконуються у стійкості замка до відкриття цим методом.
     
     
    Замок CONSTRUCT (канстракт) стійкий до впливу температур і хімічних сполук, його робота не залежить від акумулятора або від системи електроживлення автомобіля. Блокіратор простий і невибагливий в обслуговуванні. Відкривається і закривається за допомогою ключа. А ще CONSTRUCT (конструкт) не має виступаючих частин, розташовується в зручному для власника місці і завжди гармонійно вписується в інтер'єр салону автомобіля. «CONSTRUCT (конструкт) - захист машини, яку не можна обдурити. Замок надійний, функціональний, безвідмовний. В Україні наші партенери завжди готові надати кваліфіковану технічну підтримку та сервіс », - говорить керівник компанії CONSTRUCT (конструкт) Рудольф Горак.
     
     
    На виставці CONSTRUCT (конструкт) представила також і новинки протиугінного захисту. «Ми хочемо показати відвідувачам як стандартні вироби, так і новинки, з якими ринок ще не знайомий - це електромеханічний замок SAFETRONIC (сейфтронік) і замок CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 систем)».
     
     
    В даний час каталог замків CONSTRUCT (конструкт) налічує більше 1500 моделей для різних автомобілів. Завдяки тісній співпраці з виробниками та імпортерами автомобілів, компанія CONSTRUCT (констракт) має можливість оперативно розробляти протиугінні системи для нових моделей авто в процесі їх запуску в продаж. За 20 років існування фірми було випущено майже два мільйони комплектів протиугінних пристроїв CONSTRUCT (конструкт).
     
     
    SIA-2011 буде продовжуватися до 29 травня - побачити випробування протиугінного замка можна тричі на день в 11.30, 13.30, 15.30 у другому павільйоні МВЦ на стенді компанії CONSTRUCT (конструкт) (D-07).
     
     
       
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору