Анонс SIA-2011: Рідкий азот безсилий проти CONSTRUCT! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Анонс SIA-2011: Рідкий азот безсилий проти CONSTRUCT!

  • 23.05.2011

    Анонс SIA-2011: Рідкий азот безсилий проти CONSTRUCT!

    Анонс SIA-2011:  Рідкий азот безсилий проти CONSTRUCT!
    Вперше на автосалоні SIA-2011 можна побачити випробування протиугінного замку рідким азотом.
     
    На 19-му Київському міжнародному автосалоні SIA-2011, який пройде з 25 по 29 травня в Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський пр-т, 15) тричі на день об 11.30, 13.30, 15.30 у другому павільйоні на стенді компанії CONSTRUCT (D-07 ) пройде презентація: «Міф про рідкий азот - перевірено CONSTRUCT (конструкт)». Організатор заходу - чеський виробник механічних систем захисту від угону компанія CONSTRUCT (констракт).
     
    Під час експерименту замок CONSTRUCT на час занурять у ванну з рідким азотом, після чого будуть перевірені фізичні властивості металу виробу - на нього будуть впливати ударами молотка. Дослідження, яке підтверджувало стійкість замка до впливу низьких температур із застосуванням рідкого азоту, до цих пір проводилося в лабораторних умовах. Тепер свідком видовищного дійства, під час якого замок CONSTRUCT(конструкт) витримає такий вплив, зможете стати і ви!
     
    Приходьте на стенд CONSTRUCT (констракт) у зазначений час і ви зможете отримати максимум інформації про механічний захист автомобіля від угону, новинах галузі та поспілкуватися з експертами в темі автомобільної безпеки, які нададуть професійні відповіді на всі необхідні питання.
     
    Київський Міжнародний автосалон SIA'2011 – це національне Мотор Шоу України, яке отримало акредитацію головного всесвітнього об'єднання автомобільного співтовариства – міжнародної організації автовиробників OICA. Такий рівень підтримки ставить Київський автосалон в один ряд з провідними Мотор Шоу планети. Автосалон SIA'2011 проводиться за підтримки Кабінету Міністрів України та під патронатом Президента України.
      
     
      
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору