Партнер SPV Company Ltd підприємство Itasa: «Наша філософія – це клієнтоорієнтованість та розвиток інновацій» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Партнер SPV Company Ltd підприємство Itasa: «Наша філософія – це клієнтоорієнтованість та розвиток інновацій»

  • 12.05.2011

    Партнер SPV Company Ltd підприємство Itasa: «Наша філософія – це клієнтоорієнтованість та розвиток інновацій»

    Партнер SPV Company Ltd підприємство Itasa: «Наша філософія – це клієнтоорієнтованість та розвиток інновацій»
    Одним з партнерів SPV Company Ltd є іспанська  компанія Itasa. У підприємства SPV Company Ltd купує папір, який використовується у виготовленні самоклеючого  покриття  на плівці Vinorit. Папір наноситься на шар спеціалізованого клею. ПВХ покриття з таким тюнінгом користується попитом у багатьох українських виробників.
     
    Як компанія, що імпортує провідні технології українським виробникам, ми пропонуємо тільки найякісніші матеріали і комплектуючі. Itasa має схожу філософію у веденні бізнесу. Так, серед основних цінностей компанія заявляє якість своєї продукції і виробничих процесів. В 1996 році ITASA отримала сертифікат на систему управління якістю ІSО 9001.
     
    Від дня свого заснування у 1974 році і до сьогодні  Itasa незмінно гарантує своїм клієнтам технічну досконалість і якість паперу. Завод Itasa обладнаний трьома виробничими  лініями з виробництва силіконового покриття, п'ятьма перемотувальними машинами, двома машинами флексографічного друку, а також повним  комплектом оздоблювального та пакувального обладнання.
     
    Вагоме ім’я та репутація на світовому ринку, відповідність найвищим міжнародним вимогам та бездоганна якість продукції – ось основні критерії, за якими SPV Company Ltd обирає своїх постачальників. Компанія  ITASA  є взірцевим втіленням подібних вимог.
     
      
      
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору