Співробітники SPV Company Ltd відвідали Китай з робочим візитом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Співробітники SPV Company Ltd відвідали Китай з робочим візитом

  • 28.04.2011

    Співробітники SPV Company Ltd відвідали Китай з робочим візитом

    Співробітники SPV Company Ltd  відвідали Китай з робочим візитом
    Відбулася поїздка співробітників SPV Company Ltd  і Президента Правління Української Локсмайстер Федерації до Китаю. З 17 по 24 квітня представники відвідали партнерів,  з якими вже налагоджена плідна співпраця, а  також підприємства, з якими компанія розглядає можливу співпрацю у майбутньому. Також метою візиту було відвідання місцевих галузевих заходів та професійний місць продажу продукції  безпеки.
     
    Першого дня делегація завітала на галузеву виставку продукції замикання та сейфів «China International Lock Industry Expo 2011» у Гуаньчжоу, у якій брав участь партнер компанії – виробник карткових замків для готелів, офісів та житла ADEL (адель). На даному заході було представлено останні розробки виробників для замикання приватних та корпоративних об’єктів, які успішно реалізовуються  на внутрішньому та зовнішньому ринках.
     
     
    Під час візиту представники SPV Company Ltd завітали на виробничі потужності та у центральний офіс компанії YLI (іллі), яка спеціалізується на виробництві електромеханічної  продукції замикання. Зустрівшись та провівши низку переговорів з колегами, сторони заявили про бажання поглиблювати ділові відносини, спрямовані на постачання продукції виробника на український ринок.
     
     
    Як і було заплановано, відбулися відвідини підприємства-партнера SPV Company Ltd компанії ROSSLARE (рослер), яка є виробником високоякісних компонентів для автономних та мережевих систем контролю доступу. Завод знаходиться у провінції Шеньчжень, де сьогодні розташовано виробництво точних електронних систем, і  являє собою шестиповерхову будівлю. Над створенням продукції  безпеки на ROSSLARE (рослер) працює близько трьохсот осіб. Кожен зі співробітників ROSSLARE (рослер) в обов’язковому порядку проходить навчання, по успішному завершенню якого отримує доступ до виконання відповідних робіт. Усі  виробничі процеси на підприємстві роботизовано, проте на кожному етапі відбувається суворий контроль якості виробів. Компанія успішно втілює в життя найсучасніші системи управління якістю. Під час зустрічі з керівництвом компанії співробітники SPV Company Ltd  обговорили розвиток високотехнологічних новинок виробника та умови їх постачання.
     
    Для вивчення та запровадження зарубіжного досвіду в Україну делегація відвідала місцеві магазини з продажу продуктів безпеки – Локсмайстер-центри.
     
    На сьогодні Китай є країною, яка розвивається вражаючими темпами.
     
    Наша компанія, орієнтуючись на світові тенденції ринку безпеки і не забуваючи про розширення пропозиції,  співпрацюватиме з усесвітньовизнаними  китайськими компаніями, продукція яких відповідає найвищим міжнародним стандартам.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору