Партнери Департаменту Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd з'їздили до Чехії / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Партнери Департаменту Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd з'їздили до Чехії

  • 22.04.2011

    Партнери Департаменту Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd з'їздили до Чехії

    Партнери Департаменту Безпеки Автомобілів  SPV Company Ltd з'їздили до Чехії
    9-13 квітня відбулася поїздка делегації партнерів Департаменту Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd - кращих дилерських підприємств України до Чеської Республіки. Захід традиційно організувала і провела компанія SPV Company Ltd за підтримки свого стратегічного партнера - компанії CONSTRUCT Europe s.r.o. (констракт).
     
    До складу делегації увійшли представники від автоімпортера Mitsubishi Motors, дилерських підприємств, що представляють автомобільні бренди - Toyota, Lexus, Honda, Skoda, Volkswagen, Renault, Hyundai, Suzuki, а також представники інсталяційних центрів України.
     
    Серед основних пунктів програми поїздки - відвідання підприємства CONSTRUCT Europe s.r.o. (конструкт) і Skoda, в рамках яких пройшли зустрічі з менеджментом компаній та ознайомлення з виробництвом. Під час візитів учасники делегації мали можливість особисто поспілкуватися з колегами і задати питання, які становлять для них найбільший інтерес.
     
    Ми звернулися до наших партнерів із проханням розповісти про враження від поїздки.
     


     
    Ігор Єременко, ТОВ "Торговий дім-НІКО":
    «Поїздка до Чехії та відвідування виробничих потужностей CONSTRUCT (констракт) дало змогу на власні очі переконатися в дотриманні високих стандартів при виробництві механічних протиугінних засобів марки, що, в свою чергу, забезпечує високу якість продукції і лояльність клієнтів до бренду CONSTRUCT (конструкт)».

    Лозунлі Володимир, ПП «РК-Дніпро»:
    «Інформація, отримана під час проведення екскурсій була дуже цікавою і корисною. Продукція компанії CONSTRUCT (конструкт) дійсно є дуже якісною і надійною. Будемо раді подальшій співпраці, а також будемо збільшувати обсяги продажів продукції компанії CONSTRUCT».

    Сергій Малковський, «Автотрейдінг-Одеса»:
    «Дуже теплий прийом був, спасибі. На заводі CONSTRUCT (конструкт) дотримуються найвищих стандартів виробництва - в нашій країні таких заводів немає».
     
    Максим Дяченко, «Дніпро Мотор Інвест»:
    «Для співробітників пізнавально і корисно все подивитися. Було цікаво побачити, як відбувається процес збирання: все збирається з безлічі маленьких деталей - у підсумку виходить виходить готовий виріб».

    Вадим Щербань, «Автоцентр Київ»:
    «Завдяки професіоналізму, креативності та злагодженій роботі вашої дружної команди поїздка вийшла яскравою, незвичайною, веселою і запам'яталася. Мене вразив творчий підхід до розробки концепції заходу, терпіння і бажання виконувати всі, навіть найнесподіваніші, побажання групи».

    Олександр Гиря, ТОВ "Торговий дім-НІКО":
    «Я перший раз у Чехії, все було дуже інтенсивно. Показали багато цікавого, сподобався завод Skoda. Всі процеси виробництва на заводі CONSTRUCT (конструкт) для мене відомі, але було цікаво дізнатися, що на такому маленькому підприємстві використовуються два роботи. Будемо чекати нових моделей замків з датчиком». 
     
     
    Григорій Вакуленко, «Автохаус Атлант-М»:
    «Все дуже сподобалося, цікавий процес виробництва, побачити, як відбувається складання. Думаю, тепер більш докладно розповісти клієнтові про пристрій і особливості замку. Завод CONSTRUCT (констракт) - це дуже компактне і красиве виробництво». 
     
    Вадимир Лисенко, «ПП Пауер»:
    «Все було організовано дуже добре. На виробництві найбільше вразило те, що кожні три дні з'являється нова модель - це показує рівень виробництва і його масштабність».

    Микола Машинський, «Центр Безпеки Авто»:
    «Мене цікавив технологічний процес CONSTRUCT (констракт) - це необхідно для роботи - займаючись установкою цих замків, я їх періодично збираю і розбираю. В черговий раз переконався у високому рівні організації роботи на підприємстві».

    Євген Калюжний, «Сервіс-Формула»:
    «Під час поїздки постійно підтримувався командний дух. Щодо CONSTRUCT (констракт) - і раніше була впевненість в тому, що це якісні замки, після поїздки це переконання посилилося: це дійсно завод з європейськими стандартами роботи. Так тримати!»

    Максим Кондратюк, «Саміт Мотор»:
    «В першу чергу вразило виробництво CONSTRUCT (конструкт) – небагато співробітників і великі обсяги виконаної роботи кожен місяць. Був здивований глобальними обсягами самого ринку реалізації протиугінних замків. Вразила і сама якість виробництва. Ми зробимо презентацію для продавців для збільшення обсягу продажів продукції виробника».

    Сергій Домніков, «ВіДі Еліт»:
    «Під час візиту на CONSTRUCT (констракт) мене зацікавили електромеханічні замки - такі моделі були б цікаві для бренду Lexus. Нашим клієнтам буде цікава така пропозиція – замок, який автоматично замикається. Ми ж завжди готові сприяти і надавати машини для пробних установок».

    Євген Лепьошкін, «Талісман»:
    «Дуже теплий прийом - співробітники CONSTRUCT (конструкт) дуже чуйні - з усіх питань намагалися допомогти і дати вичерпні відповіді. Побільше було б таких партнерів в різних галузях».
     
    SPV Company Ltd висловлює подяку компанії CONSTRUCT Europe sro (конструкт) за організацію програми перебування кращих партнерів компанії SPV Company Ltd в Чеській Республіці.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору