Система менеджменту якості партнера «СПВ Компані Лтд» компанії «Сталь-М» відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2008 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система менеджменту якості партнера «СПВ Компані Лтд» компанії «Сталь-М» відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2008

  • 21.04.2011

    Система менеджменту якості партнера «СПВ Компані Лтд» компанії «Сталь-М» відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2008

    Система менеджменту якості партнера «СПВ Компані Лтд» компанії «Сталь-М» відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2008

    Партнер "СПВ Компані Лтд» компанія ТОВ «Сталь-М» отримала сертифікат на систему управління якістю ISO 9001. Цей документ підтверджує відповідність системи менеджменту якості ТОВ «Сталь-М» вимогам міжнародного стандарту ISO 9001, що гарантує винятково високу якість продукції, що випускається під торговою маркою «Сталь-М».

    «В Україні ця процедура досить складна - період упровадження системи тривав більш ніж вісім місяців. Сертифікат ISO 9001:2008 - це чергове підтвердження лідируючих позицій підприємства на українському ринку металевих дверей і сейфів, і свого роду візитна картка для експорту продукції за кордон. - Розповідає засновник і директор компанії "Сталь-М" Олексій Муляренко. - На сьогоднішній день ISO 9001:2008 свідчить про те, що всі схеми підприємства (виробничі, управлінські та ін) проведено правильно. У результаті, працюючи з таким підприємством, що б споживач не придбав, він отримає або якісний продукт, або якісну послугу».

    Стандарти серії ISO 9000, прийняті більш ніж 190 країнами світу в якості національних, застосовуються до будь-яким підприємств, незалежно від їх розміру, форм власності та сфери діяльності і застосовуються для досягнення і підтримання рівня якості продукції або послуг з метою безперервного задоволення заявлених або інших запитів споживачів.

    Виробник «Сталь-М», дотримуючись найвищих стандартів виробництва, використовує для комплектації своїх виробів продукцію з асортименту «СПВ Компані Лтд». Ми завжди підтримуємо і розділяємо позиції наших партнерів, які незмінно прагнуть до тієї ж мети, що і ми: наповнення ринку безпеки України надійною та якісною продукцією замикання.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору