Відбувся V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відбувся V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів

  • 11.04.2011

    Відбувся V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів

    Відбувся V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів

    SPV Company Ltd зібрала провідних представників галузі технологій безпечного замикання та іноземних фахівців на V Всеукраїнському форумі професійних локсмайстрів.

    З 8 по 9 квітня найбільший імпортер і дистрибутор продукції провідних світових брендів в галузі замикання компанія SPV Company Ltd за сприяння Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) та фінської компанії ABLOY Oy провела п'ятий щорічний Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів. Захід відбувся в Черкасах і зібрав понад 70 представників бізнесу безпеки з різних регіонів України.
    Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів протягом останніх п'яти років є ключовим майданчиком для обговорення галузевих тенденцій та перспектив, вивчення та обміну досвідом, презентації новітніх досягнень світової індустрії безпеки.
    У вступному слові Президент Правління УЛФ Ілля Воїнів зазначив, що громадська організація всіляко підтримує наповнення українського ринку безпеки високотехнологічною продукцією замикання і технічного укріплення об'єктів: «Скоро буде десять років, як УЛФ працює в цьому напрямі. За роки своєї активної діяльності громадській організації вдалося покласти початок діалогу з суспільством, спрямованим на необхідність надійного захисту приватних і корпоративних об'єктів. Активна співпраця з держструктурами, створення та розповсюдження інформаційних буклетів, в яких наводиться статистика квартирних крадіжок та заходи превентивного характеру проти таких злочинів, видання власної газети «Вісник Локсмайстра», участь у телепроектах, незалежна експертиза та участь у створенні та втіленні в життя державних стандартів галузі , - це лише частина важливих і потрібних проектів, який ми реалізували і продовжуємо реалізовувати».


    Директор з маркетингу SPV Company Ltd Андрій Сидоренко акцентував увагу локсмайстрів на європейському досвіді роботи галузі. Демонструючи на карті Україна розташування Локсмайстер-центрів, число яких на сьогодні складає більше 60, він зазначив, що з часом такий центр повинен бути в кожному місті з чисельністю населення 80 тисяч чоловік і більше. «У європейських країнах Локсмайстер-центри функціонують у містах, чисельність населення яких перевищує 20 тисяч осіб». Керівник компанії відзначив, що у зв'язку з динамічним будівництвом до ФЧ Євро-2012 динаміка попиту на високонадійну продукцію безпеки, особливо на корпоративних об'єктах, буде зростати.


    Представник іноземного партнера SPV Company Ltd компанії ABLOY Oy, експорт-менеджер компанії ABLOY Oy Janne Salokangas (Янне Салокангас), ознайомив присутніх зі світовими тенденціями на ринку механічного та електромеханічного замикання. Представник компанії, яка є ключовим гравцем на світовому ринку безпеки, має більш ніж столітню історію і є провідним членом і співзасновником концерну ASSA ABLOY Group, представив сучасні концепції замикання для приватних і корпоративних об'єктів, які успішно застосовуються в більш ніж 60 країнах світу.

     


    Особливу увагу приділили систем захисту вітчизняних корпоративних об'єктів. Відділ Авторизованих специфікаторів SPV Company Ltd представив методичні рекомендації "Світова практика забезпечення комплексного захисту корпоративних об'єктів. Участь локсмайстрів в реалізації".
     «Важливо не пропустити жодної потенційної небезпеки, - радив колегам менеджер з технічної підтримки та розвитку продажу на об'єкти SPV Company Ltd Тимур Бражніков. - Існує продукція безпеки та системи безпеки, які відповідають будь-якій ситуації, але важливо, щоб вони втілювалися як частина єдиної стратегії. Повинен бути застосований принцип «оборони в глибину», не варто особливо покладатися на будь-який окремий засіб безпеки».

    Експерт з безпеки корпоративних об'єктів перерахував можливі ризики та способи їх запобігання. У число основних увійшли ризики, пов'язані із загрозою безпеці людей, майна, інформації, готівки і майбутнього: «Управління ризиками - це процес, який триває. Ваша оцінка загроз та стратегія безпеки повинні розроблятися відповідно до змін внутрішніх і зовнішніх ризиків».
    Завершуючи захід, співробітники відділу розповіли про проведену роботу на корпоративних об'єктах, серед яких останні реалізовані – Центральне сховище Національного Банку України, будівельний супермаркет LEROY MERLIN (ADEO Group), церква Святого Павла (Одеса), житловий комплекс Престиж Хол.

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору