Контроль якості: SPV Company Ltd розробила стенд для випробування продукції безпеки / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Контроль якості: SPV Company Ltd розробила стенд для випробування продукції безпеки

  • 06.04.2011

    Контроль якості: SPV Company Ltd розробила стенд для випробування продукції безпеки

    Контроль якості: SPV Company Ltd розробила стенд  для  випробування продукції безпеки
    SPV Company Ltd.  за підтримки Української Локсмайстер Федерації  розробила та змонтувала   стенд для випробування продукції замикання: замків, циліндрів, захисної фурнітури, броне накладок тощо.
     
    Стенд розробили для визначення захисних властивостей продукції безпеки з метою надання рекомендацій споживачам та відзначення продукції знаком «Схвалено УЛФ».
     
    Президент правління УЛФ Ілля Воінов розповів, що даний стенд виготовили за прикладом, який технічні спеціалісти вивчали під час зарубіжних поїздок: «Виготовлявся він на основі знань, отриманих нашими фахівцями  як у вітчизняних, так і західних лабораторіях. Стенд являє собою раму, у яку вмонтовано металеві двері підсиленої конструкції в області замка (аби двері витримували навантаження під час вандальних дій).  Даний стенд є універсальним – адже він створений не конкретно для певної марки або  типу продукції , а для широкого ряду. Відтак на ній проходитиме випробування різноманітна продукція безпеки».
     
     
    SPV Company Ltd.   – імпортер і дистрибутор продукції найавторитетніших світових брендів безпеки постійно дбає про належну якість виробів, що постачаються українським споживачам. Власноручна перевірка технічних можливостей продукції  безпеки на власному обладнанні  є  черговим фактом, який засвідчує  бажання компанії забезпечувати вітчизняний ринок високонадійною продукцією замикання.
     
     
    Перший продукт якій був випробуваний на цьому стенді це броненакладка
    MUL-T-LOCK SL-3
    На відео ви зможете переглянути весь процесс випробувань
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору