8-9 квітня відбудеться V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > 8-9 квітня відбудеться V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів

  • 05.04.2011

    8-9 квітня відбудеться V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів

    8-9 квітня відбудеться V Всеукраїнський форум професійних локсмайстрів
    8-9 квітня у спортивно-готельному комплексі «Селена», що на Черкащині, SPV Company Ltd. за сприяння Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) черговий раз збирає професіоналів ринку безпеки України на галузевому заході – Всеукраїнському форумі професійних локсмайстрів. Всеукраїнський форум пройде в Україні вже вп’яте. Щороку  у заході беруть участь  близько сотні професіоналів галузі безпеки з регіонів України  та з-за кордону.
     
    На порядку денному V Всеукраїнського форуму професійних локсмайстрів  – розгляд перспективних напрямів розвитку Локсмайстер-центрів в Україні, питання щодо ролі декору та дизайну  під час прийняття рішення кінцевим споживачем при покупці товару безпеки, роботу з корпоративними об’єктами, сервіс з нарізання ключів та інші.
     
    Цього року на форумі закордонних колег представлятимуть співробітники фінської компанії ABLOY OY (Фінляндія).
     
    Під гаслом «Перевірка боєздатності Локсмайстер-центрів та SPV Company Ltd. за підтримки Української Локсмайстер Федерації у боротьбі за споживача продукції високої безпеки в складних умовах 2011-2012рр.» буде проведено турнір з пейнтболу, де гравці у складі восьми команд боротимуться за перемогу.
     
    Проведення форуму є чудовою нагодою обговорити робочі питання, відкрити нові перспективні напрями роботи, поспілкуватися з колегами та дізнатися більше про світові досягнення індустрії безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору