Замок MUL-T-LOCK e-TRX – у власне авто та в авто свого друга / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Замок MUL-T-LOCK e-TRX – у власне авто та в авто свого друга

  • 30.03.2011

    Замок MUL-T-LOCK e-TRX – у власне авто та в авто свого друга

    Замок MUL-T-LOCK e-TRX  – у власне авто та в авто свого друга
    Електромеханічний замок MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx)  стає все більш популярним серед українських автовласників. Зручність поєднання механічного блокування та електронного управління вже встигли оцінити прихильники надійного захисту авто від угону.
     
    Директор столичного сертифікованого центру монтажу ПАУЕР Володимир Лисенко встановив MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx)  і у власну автівку Chevrolet Captiva automat, і у авто свого друга Toyota Land Cruiser 120 Prado: «Зазвичай MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx) встановлюється на коробку перемикання швидкостей - ми заблокували замком кермовий вал. Заблокувавши кермовий вал, керувати автомобілем, і, відповідно, угнати його, стає неможливим. MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx) обрали через його зручність в експлуатації – цей замок дає змогу споживачеві не думати про необхідність постановки автомобіля під охорону. Ще одна його перевага – у непомітності у салоні авто. Цей пункт також є вкрай важливим для сучасних автовласників».
     
    Електромеханічний замок MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx), окрім надійного захисту авто від угону та зручності у користуванні, не порушить ергономіку салону автомобіля. MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx) є універсальним протиугінним замком.
     
    Читайте також про установку MUL-T-LOCK e-TRX (мультілок etrx)   на перлину промислового дизайну – автомобіль BMW X5 та седан класу «люкс» Jaguar X-Type.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору