Спроба зламу захисної фурнітури ROSTEX: висновки робіть самі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Спроба зламу захисної фурнітури ROSTEX: висновки робіть самі

  • 28.03.2011

    Спроба зламу захисної фурнітури ROSTEX: висновки робіть самі

    Спроба зламу захисної фурнітури  ROSTEX: висновки робіть самі

    За статистикою, більшість несанкціонованих проникнень до житла здійснюється шляхом впливу на замок та замковий циліндр. Аби надійно захистити ці елементи, слід використовувати захисну фурнітуру.

    На наведеному відео професійний майстер-аварійник робить спробу зламати захисну фурнітуру ROSTEX (ростекс). Проте конструктивне рішення у поєднанні з міцним та надійним матеріалом не залишає жодного шансу для несанкціонованого проникнення. Як бачимо на відео, звичайна фурнітура демонтується за 30 секунд, в той час як ROSTEX (ростекс) тримається і після 10, і після 15 хвилин безперервного впливу.

     
    ROSTEX (ростекс) не має зовні елементів, впливаючи на які фурнітуру можна легко демонтувати. Ця захисна фурнітура виготовляється з високолегованої сталі, яка не піддається свердлуванню, має протектор циліндра.

    Висока надійність та захисні властивості ROSTEX (росекс) плюс широкий асортиментний ряд моделей та кольорів виробів дають змогу не тільки захисти оселю або офіс, але і гармонійно доповнити дизайн цих приміщень.      

    SPV Company Ltd є ексклюзивним імпортером продукції ROSTEX (ростекс) в Україні з 2002 року.  

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору