«СПВ Компані Лтд» взяла участь у тренінгах для фахівців ПІІ «Тойота-Україна» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» взяла участь у тренінгах для фахівців ПІІ «Тойота-Україна»

  • 18.03.2011

    «СПВ Компані Лтд» взяла участь у тренінгах для фахівців ПІІ «Тойота-Україна»

    «СПВ Компані Лтд» взяла участь у тренінгах для фахівців ПІІ «Тойота-Україна»

    З 15 по 17 березня ПІІ «Тойота-Україна» -  офіційний імпортер та дистрибутор автомобілів TOYOTA і  LEXUS, яке є корпоративним партнером «СПВ Компані Лтд», проводило тренінги для фахівців з продажу автомобілів. Протягом трьох днів у них взяли  участь 200 менеджерів TOYOTA і LEXUS.

    На заході менеджер з продажів Департаменту Безпеки Автомобілів «СПВ Компані Лтд» Микола Безсмертний презентував новинки механічного протиугінного захисту та розповів присутнім про особливості роботи з продукцією. Представник компанії  відповів на всі запитання менеджерів TOYOTA і LEXUS щодо роботи з механічними протиугінними системами захисту. Учасникам тренінгу було роздано матеріали, які вони завжди зможуть використовувати у роботі з клієнтом.

    Результатом участі «СПВ Компані Лтд» у тренінгах «Тойота-Україна»  є  підвищення рівня обізнаності менеджерів підприємства щодо засобів  механічного  захисту автомобіля, а відтак – надання фахової та повної інформації про продукцію кінцевому споживачу.

    SPV Company Ltd спільно з ПІІ «Тойота-Україна» і надалі докладатимуть максимум зусиль, аби забезпечити власників автомобілів надійними механічними системами захисту від угону.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору