Поради експерта SPV Company Ltd у програмі телеканалу 1+1 «Гроші»: як захистити авто від угону? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Поради експерта SPV Company Ltd у програмі телеканалу 1+1 «Гроші»: як захистити авто від угону?

  • 17.03.2011

    Поради експерта SPV Company Ltd у програмі телеканалу 1+1 «Гроші»: як захистити авто від угону?

    Поради експерта SPV Company Ltd у програмі телеканалу 1+1 «Гроші»:  як захистити авто від угону?
    Проблема захисту приватної власності  та шляхи її вирішення стають дедалі актуальнішими у нашій країні. Не залишається така гостра і нагальна  тематика поза увагою ЗМІ – центральні вітчизняні телеканали постійно закликають громадян пильно ставитись до захисту майна.
     
    Черговим телевізійним проектом, у якому експерти з безпеки SPV Company Ltd.  надавали професійні поради, стала програма «Гроші», що виходить на телеканалі «1+1». Спецпроект з ведучим Олегом Дейнекою розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  
     
    Під час підготовки чергового випуску фахівець з автомобільної безпеки SPV Company Ltd. Сергій Яремчук розповів  журналістам проекту про методи захисту автомобіля від угону.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору