CONSTRUCT безкоштовно? Жартуєте… - Ні, це реально! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT безкоштовно? Жартуєте… - Ні, це реально!

  • 09.02.2012

    CONSTRUCT безкоштовно? Жартуєте… - Ні, це реально!

    CONSTRUCT безкоштовно? Жартуєте…  - Ні, це реально!
    Якщо Ви є власником одного з новеньких авто, що зазначені у таблиці в кінці статті, – цей унікальний шанс для Вас!
     
    «SPV Company Ltd.» запрошує до співпраці автосалони та приватних осіб. Ми пропонуємо абсолютно безкоштовно встановити на Вашому автомобілі протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт). Все, що потрібно зробити – надати своє авто для моделювання протиугінного замка. У результаті Ви отримаєте абсолютно новий протиугінний замок CONSTRUCT (констракт), змодельований та встановлений спеціально на Ваш автомобіль.
     
    На даний момент ми зацікавлені у таких автомобілях : Список ТУТ
     
     
    Подібна співпраця між автовласниками (автосалонами) та нашою компанією триває протягом більш ніж чотирьох років. За цей час реалізовано і випробувано ряд успішних розробок механічних протиугінних замків CONSTRUCT (конструкт). Щороку нашими фахівцями моделюються протиугінні замки CONSTRUCT (констракт) на десятки нових моделей автомобілів. Успішність такої практики обумовлена оперативністю нашої роботи та високою якістю продукції від заводу CONSTRUCT (конструкт), який виготовляє протиугінні замки для нових моделей автомобілів за наданими нашою компанією розробками. Дозвольте нагадати, що високий технологічний рівень і беззаперечна ефективність всієї продукції групи CONSTRUCT (констракт) засновані на багатолітніх наукових розробках і підтверджуються рядом сертифікатів і свідоцтв в багатьох європейських країнах, в тому числі і в Україні.
     
    Практична реалізація зазначеної акції напрацьована роками і є досить простою й водночас дієвою: власник або автосалон надає автомобіль відповідної марки лише на один-два дні фахівцям компанії «SPV Company Ltd.», аби ті протягом зазначеного часу змоделювали протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт).
     
    Процедура моделювання здійснюється висококласними фахівцями, які у короткий термін зроблять усі необхідні заміри і з’ясують, яка саме частина КПШ буде блокуватися при закритті замка.
     
    Після цього розробки фахівців «SPV Company Ltd.» відправляються на завод-виробник CONSTRUCT (констракт) у Чехію, де безпосередньо виготовляється протиугінний замок. Зазначимо, що все продукція CONSTRUCT (конструкт) виготовляється з високоякісних матеріалів на високотехнічному обладнанні. Співпраця «SPV Company Ltd.» та CONSTRUCT (констракт) триває вже десять років, протягом яких ми впевнилися у ефективності та високій надійності продукції цієї компанії.
    Не більше ніж через місяць виробник CONSTRUCT (конструкт) надсилає до України вже готовий протиугінний замок, який монтується на Ваш автомобіль.
     
    У абсолютній більшості випадків змодельований протиугінний замок CONSTRUCT (констракт) не має зауважень та стовідсотково підходить до автомобіля. Після перевірки нашими фахівцями протиугінний замок CONSTRUCT (конструкт) запускається у серійне виробництво, а автовласник може бути спокійним – адже його автомобіль надійно захищено. Захищено CONSTRUCT  (констракт)!
     
    Якщо ви маєте можливість надати нам авто з переліку, наведеного нижче, будь ласка, звертайтесь до нас за телефоном:
    +380675481099
    +380675008894
     
    Ратушний Роман, Войтенко Валентин
     
     
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору