Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття

  • 10.04.2012

    Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття

    Увага! Остерігайтеся неякісного ПВХ покриття
    Останнім часом на українському ринку з'явилося багато постачальників так званої плівки ПВХ для зовнішнього застосування виготовленої в країнах Азіїї, яку пропонують під маркою як відомого ізраїльського ПВХ покриття. З одного боку це ознака популярності ізраїльського ПВХ покриття , з другого боку ми хочемо вас застерегти від неякісних азіатських «аналогів» так як вони не мають нічого спільного з якісною плівкою виготовленою в Ізраїлі.

    ПВХ покриття що виробляється в Ізраїлі, постачається в Україну більше 15 років та характеризується відмінною якістю, надійністю, гнучкістю та екологічною безпечністю. Тому є прекрасним матеріалом для ламінування вхідних металевих дверей, МДФ фасадів, підвіконь, сандвіч панелей та інших поверхонь.
    Плівки азіатського походження, можуть бути не сертифіковані, та на них не надається гарантія.

    У зв`язку з цим в лабораторії провідного світового виробника ПВХ покриттів провели тест на стійкість до ультрафіолету ізраїльського ПВХ покриття та азіатського. Плівку опромінювали ультрафіолетом QUV 340nm ( УФ світло з довжиною хвилі 340 нанометрів) напротязі 932 годин. Результати тесту ви можете побачити на фото. Колір азіатської плівки не встояв під ультрафіолетовим опроміненням, а ізраїльське покриття залишилось без змін. Це означає, що якщо ваші двері або меблі ламіновані неякісним покриттям, то вони втратять початковий вигляд вже через 1 рік.
     
     
    І наприкінці нагадаємо вам що ізраїльський виробник – один з світових лідерів у розробці та виробництві високоякісних полівінилхлоридних (ПВХ) плівок, для ламінування різноманітних будівельних елементів. У своєму виробництві він застосовує найсучасніше устаткування, яке дозволяє виготовляти складні багатошарові ПВХ плівки в широкому асортименті.
     
    Завжди перевіряйте чи продукція пройшла сертифікацію по стандартам якості, чи є безпечною, що повинно підтверджуватись висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи та яка гарантія надається!
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору