«СПВ Компані Лтд» перемогла у XI Всеукраїнському конкурсі «INTERDOORS» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» перемогла у XI Всеукраїнському конкурсі «INTERDOORS»

  • 02.04.2012

    «СПВ Компані Лтд» перемогла у XI Всеукраїнському конкурсі «INTERDOORS»

    «СПВ Компані Лтд» перемогла у XI Всеукраїнському конкурсі «INTERDOORS»
    Компанія «СПВ Компані Лтд» перемогла у номінації «Успішна презентація сучасних вишуканих дверей» на XI Всеукраїнському конкурсі «INTERDOORS - Кращий виробник дверей». і відзначило провідних учасників.
    Переможців конкурсу оголосили за підсумками проведення Міжнародної спеціалізована виставки «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2012», що пройшла з 24 - 27 січня 2012 року у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Компетентне журі, до складу якого увійшли організатори виставки та фахівці галузі, визначило переможців і відзначило провідних учасників.

    На «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2012» «СПВ Компані ЛТд» представила вхідні двері безпеки та нові напрями дизайну дверних декоративних МДФ-панелей художньо фрезерованих та ламінованих ПВХ-покриттям. «СПВ Компані ЛТд» пропонує ринку вхідні двері та комплектуючі від визнаних у світі лідерів галузі безпеки: брендів MUL-T-LOCK (мультилок), ABLOY (аблой), RYOBI (ріобі), ROSTEX (ростекс) та інших.

    Компанія пильно стежить за світовими трендами індустрії безпеки, які поєднують у собі вишуканий і сучасний дизайн та надвисокі технічні характеристики.
     
    «СПВ Компані ЛТд»і надалі докладатиме максимум зусиль для збереженя лідируючих позицій на вітчизняному ринку безпеки.
     
    Про «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2012»:
    У 2012 році на виставці свою продукцію та послуги представили 104 компаній з 12 країн світу. Аудиторія заходу – керівники підприємств та технічні фахівці, виробники вікон і дверей, профілів і склопакетів, архітектори та дизайнери з регіонів України, країн СНД, Східної та Західної Європи.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору