Новини УЛФ: 2-й журнал «Замки і Ключі» на 2-й Міжнародній виставці з безпеки KIPS 2012, що пройшла спільно з KyivBuild / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новини УЛФ: 2-й журнал «Замки і Ключі» на 2-й Міжнародній виставці з безпеки KIPS 2012, що пройшла спільно з KyivBuild

  • 02.03.2012

    Новини УЛФ: 2-й журнал «Замки і Ключі» на 2-й Міжнародній виставці з безпеки KIPS 2012, що пройшла спільно з KyivBuild

    Новини УЛФ: 2-й журнал «Замки і Ключі» на 2-й Міжнародній виставці з безпеки KIPS 2012, що пройшла спільно з KyivBuild
    З 29 лютого по 2 березня новий примірник видання «Замки і Ключі» презентують на стенді Української Локсмайстер Федерації на Міжнародній виставці з безпеки KIPS 2012, що пройшла спільно з KyivBuild.
     
    Громадська організація, очільник якої Ілля Воінов є головним редактором першого галузевого видання «Замки і Ключі», виступила партнером KIPS 2012.
     
     
     
    Першого дня виставки на стенді УЛФ провели презентацію «Замків і Ключів». В урочистому представленні журналу взяли участь і представники від «СПВ Компані Лтд».
     

    Компанія «СПВ Компані Лтд» є членом УЛФ та бере активну участь у всіх ініціативах громадської організації. В тому числі – компанія долучилась і до створення «Замків і Ключів» - першого в Україні видання, присвяченого темі замикання та технічного укріплення об’єктів.
     
     

    Головною новацією другого номера видання стало упровадження «Теми номера». Відтепер кожного наступного номера у «Замках і Ключах» розкриватиметься нова актуальна тема. Цього разу всебічно розкрили тематику вхідних дверей – від конструктиву до декору. На сторінках видання також можна прочитати інтерв’ю з керівником відділу зв’язків з громадськістю ДАІ міста Києва Наталею Сторожик («Механізм авто угону: від недбалості до крадіжки», про системи замикання релігійних святинь світу («Хто відкриває Храм Гробу Господнього» та «Кааба – священний дім», реалізацію СКД на об’єктах з найвищими вимогами до безпеки («Безпека для ВІП-об’єктів»), інтерв’ю про безпеку із зіркою (цього номеру – з Богданом Бенюком).
     
    Запитуйте новий примірник видання в Локсмайстер-центрах у містах України.
     
     
     
    Для довідки:

    Українська Локсмайстер Федерація – недержавна і некомерційна громадська організація. Діє на основі Статуту УЛФ, відповідно до Загальної конвенції локсмайстрів та Кодексу етики локсмайстра з 2002 року. УЛФ входить до складу трьох технічних комітетів Держстандарту України і здійснює незалежну експертизу замкової продукції на предмет забезпечення належного рівня безпеки. Якісної продукції присвоюється статус «Схвалено УЛФ», що відзначається відповідним значком. Для інформування споживачів про засоби ефективного захисту майна від протизаконних посягань, УЛФ, починаючи з 2002 року, випускає газету ВІСНИК ЛОКСМАЙСТРА та галузевий рекламно-інформаційний журнал «Замки і Ключі», які розповсюджуються безкоштовно в центрах продажів замкової продукції та на тематичних виставках.

    KIPS 2012 – міжнародна виставка з безпеки. Організатори – компанії ITE Group Plc (Великобританія) та «Прем'єр Експо» (Україна). Свою офіційну підтримку події висловили МінЧС та галузеві асоціації – УФІБ, УСПТБ, УФСБ, Конфедерація будівельників та Українська Локсмайстер Федерація. KIPS 2012 проходить поруч з великою будівельно-архітектурною виставкою KyivBuild та Міжнародним форумом інформаційних та телекомунікаційних технологій. Головна тема спільної ділової програми – сталий розвиток сучасного міста.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору