SPV Company Ltd на виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd на виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі»

  • 30.01.2012

    SPV Company Ltd на виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі»

    SPV Company Ltd на  виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі»
    SPV Company Ltd взяла участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Примус: Вікна. Двері. Профілі», що пройшла у столиці з 24 по 27 січня. На дванадцятому щорічному галузевому заході провідні підприємства віконно-дверної та профільної галузі означили тенденції ринку на 2012 рік.
     

    SPV Company Ltd, імпортер продукції безпеки і декору, представила на стенді полівінілхлоридні (ПВХ) плівки виробництва Kibbutz Haogen (Winshield (віншильд), Vinorit (віноріт) та Wingard (вінгард), вхідні двері безпеки з комплексним рішенням від виробника RB-DOORS та варіації сучасного дизайну дверних накладок, а також рішення по ламінації віконних профілів та підвіконь.
     

    Серед комплектуючих до дверей на стенді представили японські дотягувачі дверей RYOBI (ріобі) та фінську міжкімнатну фурнітуру ABLOY (аблой).
     
     
    Компанія другий рік поспіль на «Примус: Вікна. Двері. Профілі» провела семінар, до слова на якому запросили Марка Рапапорта, експорт та маркетинг менеджера Kibbutz Haogen та регіонального директора Kleiberit Ігора Гарасаяна. На семінар «Технології ламінації ПВХ профілів плівкою WIENSHILD виробництва Кібуц Хаоген» завітали виробники та спеціалісти з ламінації.
     

    Марк Рапапорт (Mark Rapaport) представив присутнім відеоролик, на якому продемонстровано повний цикл виробництва ПВХ-покриття на заводі Kibbutz Haogen. Представник ізраїльського заводу підкреслив, що обладнання для виготовлення плівки купується у Німеччині та означив його переваги. Окремо Марк Рапапорт зазначив, що усі процеси контролю якості налагоджені і відповідають міжнародним стандартам. На сьогодні на заводі працює 160 фахівців високої кваліфікації. Також представник заводу розповів про систему стандартизації продукції. Компанія Kibbutz Haogen постійно працює над розробкою нових кольорів, малюнків та покриття.
     

    Друга частина семінару була присвячена практичній стороні ламінації – процесу, під час якого поєднується три складові – профіль, плівка та клей.

    Ігор Гарасаян розповів присутнім про підприємство «KLEBCHEMIE M.G.Becker GmbH & Co. KG», продукція якого відома під ТМ Kleiberit. Доповідач акцентував увагу присутніх на високій екологічності клею – адже виробничі потужності підприємства знаходяться у зоні німецького курорту Баден-Баден. Підприємство є експорт орієнтованим – 70% продукції продається на зовнішні ринки. За словами представника Kleiberit, виробництво клею проходить під пильним контролем фахівців, випробовується на відповідність заявленим властивостям в лабораторіях, оснащених сучасним обладнанням. Нині на підприємстві працює понад 350 чоловік. Регіональний директор наголосив на готовності співробітників підприємства надавати допомогу з усіх існуючих питань у будь-який час. Ігор Гарасаян спільно зі співробітниками Kleiberit розповів про повний цикл виробництва клею та відповів на питання присутніх щодо особливості технології поклейки ПВХ-покриття.
     

    Усі відвідувачі виставкового стенду SPV Company Ltd на «Примус: Вікна. Двері. Профілі» отримали детальні консультації з питань безпеки та декору житлових та офісних приміщень.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору