Олександр Ворона: «На ручках ROSTEX (Ростекс) не залишалося «живого» місця, але потрапити в квартиру злодії не змогли» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Олександр Ворона: «На ручках ROSTEX (Ростекс) не залишалося «живого» місця, але потрапити в квартиру злодії не змогли»

  • 30.12.2011

    Олександр Ворона: «На ручках ROSTEX (Ростекс) не залишалося «живого» місця, але потрапити в квартиру злодії не змогли»

    Олександр Ворона: «На ручках ROSTEX (Ростекс) не залишалося «живого» місця, але потрапити в квартиру злодії не змогли»
    «СПВ Компані Лтд» продовжує знайомити відвідувачів сайту з українськими та зарубіжними партнерами компанії. З фірмою «Андрекс» «СПВ Компані Лтд» співпрацює вісім років. Протягом цього часу «Андрекс» стала однією з лідируючих фірм з продажу захисної фурнітури ROSTEX (Ростекс). Наш партнер також бере активну участь в акції «Час подбати про безпеку», яка проходить в рамках програми підвищення безпеки автомобілів від угону. Нагадаємо, що за умовами акції, при установці протиугінного замку CONSTRUCT (конструкт) на новий автомобіль Skoda Octavia A5, власник авто отримує в подарунок в одному з Локсмайстер-центрів чеську захисну фурнітуру ROSTEX R4 (Ростекс) для вхідних дверей. Приємно, що за час проведення акції у магазині «Андрекс» деякі з її учасників не лише отримали подарункову фурнітуру, але і прийняли рішення про придбання комплексного захисту для оселі.
     

    Менеджер з продажів «Андрекс» (вона ж - «Замки.Сейфи.Ключі») Олександр Ворона розповів про принципи, на яких побудований бізнес фірми, співробітництво з нашою компанією і ситуації з квартирними крадіжками в регіоні.
     
    Розкажіть про роботу магазину «Замки.Сейфи.Ключі» - місце на ринку безпеки міста Суми, цінності і принципи, яких дотримуєтеся в роботі з клієнтами та партнерами.
    Магазин-майстерня «Замки.Сейфи.Ключі» на ринку безпеки міста Суми працює 15 років. Займаємося продажем якісної продукції, виготовленням ключів, аварійним відкриттям і ремонтом автомобільних замків. Фірма невелика, але, не дивлячись на це, намагаємося забезпечити достатній рівень продажів і надати весь спектр сервісних послуг - консультації, ремонт, виготовлення дублікатів і перекодування циліндрів. У роботі з клієнтами намагаємося надати повну інформацію про наявну продукцію. Допомагаємо підібрати замки відповідно до уявлення клієнта про якість в потрібному ціновому діапазоні. В обумовлені терміни представляємо товар клієнту згідно з попереднім замовленням. Всю продукцію забезпечуємо сервісом протягом гарантійного терміну і пам'ятаємо про клієнтів після закінчення гарантії.
     
    Кілька слів про роботу з компанією «СПВ Компані Лтд» - початок співробітництва, його розвиток і Ваше бачення перспектив.
    Співпрацювати з компанією «СПВ Компані Лтд» ми почали в 2006 році. Співпрацею задоволені і хочемо в подальшому її розвивати. Зокрема, плануємо значне розширення пропонованого асортименту замків і фурнітури. Сподіваємося, що це відобразиться на рівні продажів у напрямі його збільшення.
     
     
    Ви пропонуєте продукцію і для корпоративних, і для приватних об'єктів. Як розрізняються вимоги до безпеки на таких об'єктах?
    Пропонована нашим магазином продукція в своїй більшості «йде» на приватні об'єкти. На жаль, через існуючі економічні труднощі і відсутність у регіоні серйозних інвестицій покласти початок співпраці в корпоративному секторі непросто.
     
    Що можете сказати про криміногенну ситуацію в регіоні?
    Криміногенна ситуація в Сумах не особливо відрізняється від обстановки в інших обласних центрах. Є викрадення автотранспорту, багато квартирних крадіжок. І способи проникнення стандартні: зламаний циліндр, відкритий «хрестоподібною» викруткою, рідше зустрічається злам сувальдних замків.

    Чи усвідомлюють жителі Сум необхідність придбання якісних систем замикання для дому?
    Можна сказати, що багато городян не розуміють необхідності «відразу і надовго» встановити надійні замки. Ті, кого вдається переконати, через роки дякують та купують замки і на інші об'єкти тільки у нас.
     
    За допомогою чого Ви доносите до кінцевих споживачів необхідність комплексного захисту житла?
    У роботі дуже допомагає рекламна продукція «СПВ Компані Лтд» - буклети, флаєри, газети і журнали. Для переконання добре діє колекція зламаних і спотворених замків.
     
    Можете пригадати випадки, коли завдяки якісним системам замикання злодії не змогли проникнути в приміщення?
    З випадків, коли високоякісна продукція перешкоджала проникненню зловмисників, згадав кілька ручок ROSTEX (Ростекс), які клієнти хотіли замінити. На ручках при спробі злому не залишалося «живого» місця, але потрапити в квартиру злодії не змогли. Також займався реставрацією двері MUL-T-LOCK (мультилок) із замком М265 після відкриття її аварійною службою. Півдня свердління й гуркоту привели до тріщин у сусідів і головного болю у господарів.
     
    Наостанок - Ваші побажання до Нового року.
    У новому році хочу побажати всім здоров'я і удачі, радіти життю і успіху у всіх починаннях!
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору