Перші подарунки за «CONSTRUCTтивну співпрацю» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Перші подарунки за «CONSTRUCTтивну співпрацю»

  • 26.12.2011

    Перші подарунки за «CONSTRUCTтивну співпрацю»

    Перші подарунки за «CONSTRUCTтивну співпрацю»
    Учасники програми лояльності «CONSTRUCTтивна співпраця» Департаменту безпеки автомобілів SPV Company Ltd. вже отримали перші подарунки.

    Нагадуємо, що програма стартувала у жовтні 2011 року. У основі «CONSTRUCTтивної співпраці» - система нарахування балів за встановлені протиугінні замки CONSTRUCT (конструкт). Призи представлено у 5 категоріях – «Замки та продукція безпеки", «Сувенірна продукція», «Професійний інструмент», «Техніка для бізнесу» та «Картки». Відповідно до нарахованої кількості балів можна обирати собі подарунок у одній з категорій.

    Слід зауважити, що кількість балів не є вирішальною у отриманні головного призу – подорожі д Європи. Остання розігрується шляхом лотереї серед учасників, які посіли перші 10 місць рейтингу в своїй категорії. Всього є шість категорій – автосалони Києва, автосалони міст з населенням більше 750 тис. осіб, автосалони міст з населенням менше 750 тис. осіб, установчі центри Києва, установчі центри міст з населенням більше 750 тис. осіб, установчі центри міст з населенням менше 750 тис. осіб. Таким чином кожен Партнер з десятки кращих у своїй категорії має рівні шанси виграти супер-приз.
    SPV Company Ltd. завжди щиро вдячна Партнерам за довіру та довгі роки співпраці з продукцією з асортименту компанії.
     
    Закликаємо вас приєднатись до «CONSTRUCTтивної співпраці», аби мати змогу отримати подарунки і взяти участь у розіграші подорожі до Європи! Разом до перемог!
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору