«СПВ Компані Лтд» виступила спонсором Skoda Service Challenge 2011 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» виступила спонсором Skoda Service Challenge 2011

  • 01.12.2011

    «СПВ Компані Лтд» виступила спонсором Skoda Service Challenge 2011

    «СПВ Компані Лтд» виступила спонсором Skoda Service Challenge 2011

    «СПВ Компані Лтд» виступила спонсором Всеукраїнського змагання у галузі сервісного обслуговування автомобілів марки Skoda - Skoda Service Challenge 2011, яке відбулося 29 листопада у Києві.

    Організатором заходу виступив офіційний дистрибутор  Skoda в Україні компанія «Єврокар».

    Національний Skoda service challenge є етапом міжнародного конкурсу, у якому за звання кращого фахівця змагатимуться фіналісти з різних країн.

     
     
    Зліва направо: Микола Безсмертний, менеджер з продажу «СПВ Компані Лтд»
    Володимир Дудін, директор департаменту післяпродажного обслуговування ТОВ «Єврокар»
    Роман Ратушний, технічний консультант «СПВ Компані Лтд»
     

    У даному етапі змаганні взяли участь найкращі сервісні консультанти та технічні спеціалісти дилерських центрів Skoda – по 10 чоловік у кожній категорії.

     
     
     
    Учасники проходять етапи змагань
     

    Компанія «СПВ Компані Лтд», імпортер механічних протиугінних замків CONSTRUCT (конструкт) в Україні, організувала один з етапів змагань для сервісних консультантів – «Розмова з клієнтом». На цьому етапі учасники змагання розкривали перед уявним клієнтом властивості протиугінного замка CONSTRUCT (конструкт). Так званими клієнтами виступили співробітники «СПВ Компані Лтд», які за результатами розмови надали сервісним консультантам поради та пропозиції щодо представлення споживачеві продукції CONSTRUCT (конструкт) . За підсумками п’яти етапів Skoda Service Challenge 2011 було оголошено переможця, який набрав найбільшу кількість балів.

     

     

    По завершенню турнірної частини змагань представники «СПВ Компані Лтд» провела презентацію «Міф про рідкий азот. Перевірено CONSTRUCT (конструкт)». Замок CONSTRUCT (констракт) охолодили за допомогою рідкого азоту та на очах присутніх перевірили фізичні властивості металу виробу.

     
     
     
     
    Випробування замка CONSTRUCT рідким азотом
     

    Участь у «Skoda service challenge» - це продовження співпраці компаній «СПВ Компані Лтд» та «Єврокар». Основною метою співпраці партнерів є поєднання досвіду компаній та надання послуг споживачам на високому професійному рівні.

     
     
     
    Фіналісти змагання Skoda service challenge 2011
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору