В Одесі відбувся перший регіональний семінар УЛФ за підтримки «СПВ Компані Лтд» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > В Одесі відбувся перший регіональний семінар УЛФ за підтримки «СПВ Компані Лтд»

  • 25.11.2011

    В Одесі відбувся перший регіональний семінар УЛФ за підтримки «СПВ Компані Лтд»

    В Одесі відбувся перший регіональний семінар УЛФ за підтримки «СПВ Компані Лтд»
    17 листопада у Одесі пройшов перший регіональний семінар УЛФ за підтримки компанії «СПВ Компані Лтд». Захід провели з метою ознайомити запрошених реалізаторів та виробників продукції безпеки зі світовими тенденціями у галузі механічного та електромеханічного замикання. 
     
    Увазі присутніх представили сучасні механічні системи замикання, продемонстрували роботу елементів для СКД від Rosslare (Рослер), презентували продукцію YLI (ілі), що є новою для українського ринку.

    На семінарі також продемонстрували особливості з’єднання основних елементів СКД.
     
     
    Гості заходу брали активну участь у обговоренні кожного з питань порядку денного. Професіонали цікавились особливостями роботи з Mul-T-Lock® SynerKey (мультилок сінеркей) - ключа з інтегрованим безконтактним транспондером. Присутні отримали відповіді і на питання щодо технічних властивостей та комплектації контролерів та електромагнітних й електроригельних замків. Гості охоче послухали доповідь про інформаційний супровід продажів продукції безпеки у мережі Інтернет.

    Завдяки проведенню подібних семінарів компанія «СПВ Компані Лтд» прагне поглибити знання партнерів про продукцію провідних світових виробників, її функціональні властивості, особливості монтажу та сервісу. «СПВ Компані Лтд» спільно з Українською Локсмайстер Федерацією планують проведення регіональних семінарів і у інших містах України.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору