Стартувала акція: «Час подбати про безпеку!». Про безпеку вашого нового авто / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Стартувала акція: «Час подбати про безпеку!». Про безпеку вашого нового авто

  • 07.11.2011

    Стартувала акція: «Час подбати про безпеку!». Про безпеку вашого нового авто

    Стартувала акція: «Час подбати про безпеку!». Про безпеку вашого нового авто
    З 7 листопада по 31 грудня 2011 року ТОВ «СПВ Компані Лтд» – генеральний імпортер чеських механічних протиугінних систем CONSTRUCT (канстракт) в Україні, за сприяння ТОВ «Єврокар» – офіційного дистрибутора автомобілів марки Skoda в Україні, проводить акцію «Час подбати про безпеку». Захід проходить у рамках програми підвищення захисту автомобілів від викрадення. Акційна пропозиція актуальна для власників Skoda Octavia A5 – самої популярної в Україні моделі авто серед С-класу.
     
    Згідно з умовами акції, при встановлені протиугінного замка CONSTRUCT (конструкт) на автомобіль Skoda Octavia A5, придбаний в акційний період у мережі офіційних дилерських підприємств «Єврокар», власник авто отримує у подарунок* чеську захисну фурнітуру ROSTEX R4 (ростекс) для вхідних дверей. 
     


    «Час подбати про безпеку» - це чудова нагода для шанувальників справжньої європейської якості, адже акція поєднала Skoda, Construct, Rostex – три відомі бренди Чеської Республіки.

    Механічний захист – це найдієвіший спосіб запобігання угону автомобіля. З протиугінним замком CONSTRUCT (конструкт) власникові гарантовано безпеку і комфорт протягом усього строку експлуатації автомобіля.
     
    Захисна фурнітура ROSTEX R4 (ростекс) призначена для встановлення у вхідних дерев’яних та металевих дверях. Система має загартований протектор циліндру та плату, яка захищає корпус замка. Відповідає 3 класу безпеки, згідно атестації TREZOR TEST, та сертифікована за EN 1906. Виріб монтується на вхідні двері і убезпечує замковий циліндр від зламу. Отримати подарункову фурнітуру можна в найближчому Локсмайстер-центрі
     
     
     
    * - під подарунком мається на увазі продаж за ціною 1 грн 20 коп з ПДВ 
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору