SPV Company Ltd виступила титульним спонсором організованого ПІІ «Тойота-Україна» «Змагання з професійної майстерності механіків S... / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd виступила титульним спонсором організованого ПІІ «Тойота-Україна» «Змагання з професійної майстерності механіків S...

  • 27.09.2011

    SPV Company Ltd виступила титульним спонсором організованого ПІІ «Тойота-Україна» «Змагання з професійної майстерності механіків Skills Contest»

    SPV Company Ltd виступила титульним спонсором організованого ПІІ «Тойота-Україна» «Змагання з професійної майстерності механіків Skills Contest»
    23 вересня 2011 в Києві у дилерському центрі «Тойота Сіті Плаза» відбувся другий щорічний Конкурс професійної майстерності Toyota. Компанія SPV Company Ltd., генеральний імпортер механічних протиугінних систем CONSTRUCT в Україні, виступила одним із спонсорів заходу. Фіналісту змагання Олександру Бойко, який посів друге місце, вручили приз від компанії CONSTRUCT - поїздку до Європи.
     
     
     
    «Підготовку до конкурсу почав, коли дізнався, що пройшов відбірковий тур . – зазначив Олександр. - Найважливішим у змаганні була увага і зосередженість - а так все, як при звичайному обслуговуванні. З продукцією CONSTRUCT я знайомий. Мої колеги з відділу дообладнання постійно встановлюють ці замки на КПШ. Думаю, що це корисна річ. Установка механічного захисту дає свої результати. Щодо поїздки на завод CONSTRUCT - завжди готовий черпати нову і корисну інформацію».
     
     
    Всього в змаганні взяли участь 24 механіка і 12 сервісних консультантів.
     

     
    Зліва направо:
    Микола Безсмертний,
    менеджер з продажу Департамента Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd.
    Олександр Бойко,
    призер конкурсу механіків, Toyota Центр Донецьк «Автоглас»
    Денис Головко,
    Керівник відділу запасних частин та аксесуарів ПІІ «Toyota-Україна”
     
    В ході заходу менеджери Департаменту Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd презентували протиугінний замок CONSTRUCT на нову модель Toyota Сamry.
     
    Компанія CONSTRUCT тісно співпрацює з виробниками та авто імпортерами, що дозволяє оперативно розробляти протиугінні системи для нових моделей авто в процесі їх виводу на ринок.
     

     
    Для гостей заходу Skills Contest 2011 провели випробування механічного протиугінного замка CONSTRUCT на стійкість до наднизьких температур. Виріб охолоджували рідким азотом до-196С, після чого перевірялася його стійкість до фізичного впливу. Як і раніше, фізичні властивості метала замку збереглися - CONSTRUCT блискуче пройшов випробування.
     

     
    Метою участі компаній SPV Company Ltd. і CONSTRUCT в «Змаганні з професійної майстерності механіків Skills Contest 2011» є підвищення уваги кращих професіоналів Toyota до надійних засобів захисту автомобіля.
     

     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору