Керівник підприємства RAV BARIAH Сем Донерштейн відвідав SPV Company Ltd. з робочим візитом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Керівник підприємства RAV BARIAH Сем Донерштейн відвідав SPV Company Ltd. з робочим візитом

  • 15.09.2011

    Керівник підприємства RAV BARIAH Сем Донерштейн відвідав SPV Company Ltd. з робочим візитом

    Керівник підприємства RAV BARIAH Сем Донерштейн відвідав SPV Company Ltd. з робочим візитом
    Директор ізраїльського підприємства RAV BARIAH, що є одним з провідних світових виробників вхідних дверей безпеки Сем Доренштейн (Sam Donnerstein) зустрівся з керівником SPV Company Ltd. Андрієм Сидоренко.
     
    Під час візиту керівники обговорили стратегічні напрями співробітництва компаній, відвідали Локсмайстер-центри та місця продажу вхідних дверей.

    Як зазначив очільник RAV BARIAH, нині весь технологічний процес виробництва було повністю модернізовано:
    «Зараз хороший час для розвитку на українському ринку дверного бізнесу. RAV BARIAH повністю оновив складну технологію виготовлення дверей. Удосконалені вироби RAV BARIAH поєднують у собі три основні риси – високу безпеку, дизайн і технологічність. Перше – висока безпека – це те, чим завжди славилися наші вироби і ми продовжимо інвестувати у розвиток нових технологій. Щодо дизайну – ми залучили ряд молодих відомих дизайнерів з Німеччини та Італії, які працюватимуть над розробкою нових сучасних рішень зовнішнього вигляду виробів. Наступною, третьою перевагою, є можливість застосування високотехнологічних рішень у безпеці. Так, всередину вхідних дверей можна монтувати сигналізацію».
     
    Інвестування у розвиток та застосування нових рішень у технології та дизайні дає змогу вхідним дверям RAV BARIAH і подальшому тримати лідируючі позиції на ринку безпеки.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору